Ще възстановим ли отново връзката си? - Любов! Любовни отношения и сериозни връзки - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 21, 2020, 08:49:43 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Ще възстановим ли отново връзката си?

Започната от Divakinia, Март 28, 2019, 12:51:52 am

« назад - напред »

Divakinia

Повече от две години не се бяхме виждали, освен няколко случайни срещи на улицата, но преди месец ми се обади и се срещнахме, говорихме, беше хубаво, интресува ме дали ще възстановим връзката си отново?

Activis

Не очаквай нещо по- различно. Обадил ти се е, защото знае, че няма да му откажеш.

Divakinia

Аз не очаквам нищо по-различно, просто искам да възставим връзката си, има ли и той такава нагласа?

Nom

@Divakinia това че вече веднъж сте имали среща, разговарял сте, на мен ми дава знак че той проявява интерес към Вас. Готов е за ново начало по между Ви. Връзката Ви вече е възстановена.

Activis

Ном само да те поправя.. едно е да възстановиш връзка като контакт, друго е да възстановиш връзка като любов. Въпросът е до колко са му сериозни намеренията. Лично на мен ми се струва, че няма да е нещо по- задълбочено за по- дълго време.

Divakinia

Благодаря ви за отговорите, може би трябваше да опиша по-подробно ситуацията, връзката ни беше по-скоро чисто емоционална, защото и двамата сме семейни и държим на семействата си. Като период продължи повече от три години, след това последва период от две години в който почти не сме се срещали, освен по улиците. Търпеливо чаках защото някак си усещах, че той отново ще се обади и той го направи. Аз не искам нищо повече от това което беше, просто глътка свеж въздух в забързаното ни ежедневие, естествено, че имаше и емоции, а дори като, че ли и чувства, но нещо се обърка с намесата на други хора. Сега вече, като, че ли е разбрал, че е бил погрешнно подведен, поне това чувствам и за това се надявам, че е възможно да възстановим всичко, което беше между нас. Дали се вижда отново да бъдем заедно, както преди?

Activis

Като преди- трудно. Чувството, което ще се появява и у двамата ще е нещо като страх, дали няма да стане отново така. Но, ако не искаш да се чудиш най- добрият вариант е при среща да говорите за това. Така ще разбереш за себе си дали ще бъде така, както желаеш.

Nom

Той ви е Потърсил отново, само защото е усетил че трябва. Това поне на емн ми дава  знак, а и срещата окято сте имали,че той иска отново да има отношения с Вас, поне приятелски, и тази среща е бира крачката към подновяване на отношенията Ви с него. Постепенно ще възстановите всичко, за което копнеете, дори вече сте започнали.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019