Развитие на отношенията - Любов! Любовни отношения и сериозни връзки - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Януари 27, 2020, 09:26:47 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Развитие на отношенията

Започната от vaf76, Юни 22, 2019, 11:58:54 am

« назад - напред »

vaf76

Как и в каква насока ще се развият отношенията ни със Сашо?

Модератор

А не така разкажете малко по-подробно за отношенията ви до тук...

vaf76

На ниво флирт. С големи надежди от моя страна.

Нели

Здравейте! Реших да пиша в тази тема защото заглавието пасва на това което ме интересува . Преди два месеца започнах работа в една фирма и често казано там много ми харесва. Всичко беше добре докато не разбрах от този форум , чрез гледане на кафе ,че си имам таен обожател и работим на едно и също място и като свързах две и две това наистина излиза така .  Страхува се да ми каже за чувствата си защото той е директора на фирмата и това може да повлияе на работа ми. Той все към мен гледа и когато аз поглеждам към него виждам как бързо си обръща главата на страни , често ни се засичат погледите а понякога ми търси вниманието . Следи ме какво правя . Няма лошо , но той е семеен и лошото е , че на мен ми харесва да ме гледа , да ме следи , харесвам го , но съм объркана и се страхувам нали един път ми изгоряха душата страхувам се да не я изгорят отново. Притеснено ми е терзая се. Интересува ме той женкар ли е , какво ще стане за напред какво иска от мен или това е само едно привличане и няма опасност да ме нарани ? Той е с буква О аз съм с буква Н

Нели

Може ли някой да ми отговори :)

Lanfear

Извинявам се предварително, не съм ясновидец, но просто ще го напиша.
Считам за неморално, некоректно и даже грозно който и да е да се занимава със семейни мъже или жени.
От такива връзки нищо не излиза. В чужди семейства да се навира човек е лошо.
Я си представи утре да създадеш семейство и някоя с твоето сегашно мислене да почне да се увърта около мъжа ти?
Намери си свободен.
И аз съм харесвала женени, но съм се ограничавала само с харесването.

Модератор

Цитат на: Lanfear в Юли 17, 2019, 09:30:04 pmИзвинявам се предварително, не съм ясновидец, но просто ще го напиша.
Считам за неморално, некоректно и даже грозно който и да е да се занимава със семейни мъже или жени.
От такива връзки нищо не излиза. В чужди семейства да се навира човек е лошо.
Я си представи утре да създадеш семейство и някоя с твоето сегашно мислене да почне да се увърта около мъжа ти?
Намери си свободен.
И аз съм харесвала женени, но съм се ограничавала само с харесването.
Абе не си много права, така женените мъже наистина се чустват бракувани... От позицията на мъж ще ти кажа, че любовниците са много приятно нещо. А повечето бракове са скучни и ако продължат дълго хората се изтущават.

Lanfear

Всеки си има неговата гледна точка, мнение и принципи.
Иначе ако един мъж не обича жена си, не я уважава, да ще ходи по други жени.
Но се питам защо тогава не се разведе?
А да мусаката, семейния уют и да има кой да му ражда и гледа деца.

Нели

Той сам си го търси. Аз не се навирам в семейство му и не искам да го развалям. Той през повечето време е в България а семейство му е в чужбина и няма начин да не излиза със други жени , за това питам какво ще стане за напред ще поиска ли да излезем или ще си останем само със харесването?

FairyTale

@Нели не е женкар и няма да ти навреди. Щепродължите да се виждате докато е в България. Той те харесва, и именно заради това те следи, но предпазливо, търси авнтюра защото бракът му като че ли е изчерпан, той обича жена си, но няма разнообразие. Това наистина е само привличане.

Нели

Благодаря Ви ! :) Зарадваме вашият отговор . :)

Нели

Само още нещо да попитам до го изчакам ли той сам да си каже пред мен или аз трябва да го провокирам за да го направи ?

Еlle

Абе баш бая си го търсите ,ама това си е мое мнение за което не се извинявам. Тук не сме да се съдим де, а да си помагаме, поне аз за това съм във форума, ама да се допитваме с глобалния си проблем  да съм или не с женен мъж гадатели ,не ми е в морала и пак не се извинявам. Амии,ако аз съм жена му? Без да ви гледам, знам че не сте щастлива, просто така не се прави, на Вселената и е нужен баланс, мисля. Да не говорим за абсолютната глупост-афера на работното място.

FairyTale

А мога ли да спомена и за интригите, който ще тръгнат по адрес на жената, на едно място винаги има интриги що се отнася до женен мъж независимо,че роднините са извън България. Дори и тя да го придизвика - @Нели има вероятност той да не и обърне никако внимание, а той е малко вероятно да направи нещо.

Нели

Първо от този форум разбрах че той  ме харесва .  Нямах представа за това че ме харесва .Второ той е женкар дори и да е женен и ако ще пет деца да има със жена си той си е такъв аз работя там със него всеки ден по цял ден и виждам какво става виждам и как ме гледа. Трето не се страхувам от интриги вече съм била във всякакви интриги и аз там съм за малко . Страхувам се от това да не хлътна сериозно по него. Четвърто цял живот съм спазвала морала и знаете ли какво разбрах че в днешно време морал няма. Аааа и още нещо жена му не знае български ;)

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019