Ще продължим ли? - Любов! Любовни отношения и сериозни връзки - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 21, 2020, 08:18:02 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Ще продължим ли?

Започната от MarisaVladi, Април 05, 2019, 10:47:32 am

« назад - напред »

MarisaVladi

Аз живея в много голям град, а той е на 40 км от мен. Запознахме се във виртуалното пространство и се срещнахме след рождения ми ден - аз държах така да стане, защото влязох в ново начало т.е. единица според нуморолозите. Миналата година се видяхме два пъти. След това седем месеца епистоларна комуникация и телефонни разговори без срещи по негова вина. В края на март дойде един път вкъщи. Говорихме си, имаше и интимни моменти... случи се. След няколко дни пак дойде вкъщи - по същия начин. Обвини ме, че организма ми го иска, пък душата ми - не. След второто посещение ме попита дали ще се видим пак и аз потвърдих. На другия ден му писах на съобщения в соц. мрежа, че ще ми е интересно да посетя музея в неговия град. Той не ми отговори... вече осем дни мълчание по негова вина.
Ще продължим ли?

Activis

Нещо ми се струва, че този не е много искрен. И дали няма друга, около него. Бягай далече от такива връзки. Нищо съществено няма да излезе.

Странен

Абе има мътолевица около него. По-спокойно и се оглеждай за знаците, които ти дава. Не се доверявай на празни приказки. И не се връзвай на обвинения.

MarisaVladi

Вие виждате ли друга жена около него?

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019