Ще се съберем ли - Любов! Любовни отношения и сериозни връзки - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Септември 26, 2020, 09:06:02 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Ще се съберем ли

Започната от дани_8, Юли 09, 2020, 03:26:54 pm

« назад - напред »

дани_8

Здравейте!С приятеля ми сме заедно от половин година и преди 4 дни той пожела да си отида у нас и да си дадем малко време.Изнервен е,всичко го дразни и през последния месец само спорихме за глупави неща.Той изведнъж млъкна,спря да говори с мен за каквото и да е.Чуваме се и се виждаме по за час два.Искам да се съберем отново.Осъзнах си грешката и той много ми липсва.Без него се чувствам празна.Колко време ще му бъде нужно да пожелае да бъдем отново заедно?

ААА

Не мисля, че ще пожелае. Хората искат време, когато не са доволни от случващото се и се колебаят в избора си. Това си е чиста раздяла, иска време за да го асимилирате.

svd

@AAA Здравей, според теб ще се видим ли скоро с човека, има ли той такова желание?Благодаря ти!

ААА

Кажи нещо повече...

svd

@AAA, мисля за него често, с руса коса и пъстри очи е, смятам да пътувам към мястото, където живее, но не знам ще има ли развитие или само с мисленето ще си остане?

ААА

Стига мислите да са хубави, не пречат. Не знам за развитие, по скоро ще трябва да започнете с поддържане на контакт.

svd

@AAA ,  благодаря, а ще има ли възможност за среща в близките две седмици с този човек?

ААА

Цитат на: svd в Август 05, 2020, 12:11:42 am@AAA ,  благодаря, а ще има ли възможност за среща в близките две седмици с този човек?

Според мен "да". Но, инициятивата сякаш ще Е изцяло от твоя страна.

Enona

Цитат на: svd в Юли 18, 2020, 10:31:31 pm@AAA, мисля за него често, с руса коса и пъстри очи е, смятам да пътувам към мястото, където живее, но не знам ще има ли развитие или само с мисленето ще си остане?
Няма да има развитие. Дори и среща не мисля, че ще се състои. Като че ли той няма желание. Просто той общува с лекота с всички,учтив, няма специално отношение.

Tanitka

Здравей@ Enona,явно съм объркала и съм писала в друг раздел.Бих искала да попитам ще си оправим ли отношенията с приятеля ми,ще бъдем ли заедно занапред?Благодаря

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019