Човек със лоши очи - Магии и разваляне на магии - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 24, 2019, 04:57:16 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Човек със лоши очи

Започната от Странен, Декември 26, 2018, 06:11:08 pm

« назад - напред »

Странен

Има много спорове, кои очи са лоши и кой ? Нека се върнем в миналото когато магията е била част от живота на хората. Картината на Репин, е изобразила човек със лоши очи. Такъв човек, може да обърка живота на много хора ако му преминат път. Това е човек, който умее да превръща завистта си  в сила и да унищожава всеки които му пречи.
Какво изпитвате, когато гледате този човек в очите???

Nom

За около 10 секунди погледнах този човек в очите, който излъчват невидим омагьосващ лъч светлина. Дръпнах се защото гледайки този човек ме заболя и главата, и съвсем леко очите. Тази картина е способна да те омагьоса и докара до хипноза, но хипноза не с цел нещо добро.

Wood Nymph

Докато гледах човека от картината право в очите ми се замая главата, тръгнах да си въвеждам паролата за да споделя отговора си, но не можех да си въведа правилно паролата, дори се усъмних за момент, като че ли я забравих.

Activis

Аз усетих едно напрежение в очите. И малко след това, ме заболяха за кратко. Властен поглед

Debora

Гледам портрета отново и отново.Този човек не предизвиква никакви емоции в мен.Нито положителен нито отрицателен.Има едно пламъче в очите.Малко дяволито.Твьрде обикновен човек.Без духовност.Може и да е тиранин в семейството.

Saira

Гледайки портрета нямам  някакво негативно усещане,което да ми всява смут или да ме плаши.Взирайки се само в очите виждам един обезверен човек.В изражението на очите му откривам гняв и в същото време болка.За мен в образа се преплитат смесени чувства.

Enona

И за мен този човек не е лош. Болка има в погледа му. Сякаш би се развикал на хората, ако го занимават с глупости и не го оставят да си живее в своята болка.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019