Как да си направим любовна магия с трендафил! - Магии и разваляне на магии - Форум UFOport
 
Юли 05, 2020, 08:41:13 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 05, 2020, 08:41:13 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Как да си направим любовна магия с трендафил!

Започната от Nom, Април 21, 2019, 09:30:45 pm

« назад - напред »

Nom

В полунощ на пълнолуние взимате трендафил, но трябва да го отрежете сами от храста му.
Взимате книга с твърди корици, по средата на книгата се слага отрязаният трендафил, а от двете  му страни ваша и снимка на избраникът. Ако я прави мъж,  снимка на жената, и книгата се затваря.
Съвет-изберете си някоя по дебела книга.
След това взимате шест дебели книги, и поставяте върху основната, полагайки книга след книга казвате - Аз обичам... и това ще бъде цял живот. Казвате си имената. Всяка седмица в 6 ден, махате по една книга.  При махането на една книга казвате -
Моят любим/моята любима ме обича и иска да е винаги с мен.
След като махнете всички книги 6 и остане само тази с трендафилът, отворете я и вижте дали то е изсхънал между двете снимки. Вземете го и кажете: Прекрасен Трендафил, както си събрал хиляди листенца, така нека аз и моят любим/моята любима бъдем цял живот и остареем заедно в мир, хармония и любов!

Прилагам снимка, тъй като самата аз до скоро не знаех какво е трендафил.
Успех на всички!

Activis

Това ни е ли нарушаване на съдбата. Питам само. Не препоръчвам такива неща. Любавта е магия сама по себе си и би трябвало да се случи по естествен начин.

Модератор

Не защото съдбата, ако е съдба включва магиите и всичко в живота ни. Няма какво да се нарушава, магията е част от нашата съдба или поне на някои от нас.

Activis

Но пък да държиш някой с магия. Може да стане по зле..

Модератор

Цитат на: Activis в Април 22, 2019, 09:40:32 am
Но пък да държиш някой с магия. Може да стане по зле..

Всичко зависи от случая,  магията е просто средство - морално ли е или не това всеки сам си решава.  Но никои не е просто така с някой. Ако няма магия има нещо друго, интереси например или нагон... Любовта е голям егоизъм... Утопия...
А по-зле винаги може да стане, независимо дали правиш или не правиш магии. Това, че като правиш магии ще ти се връща е заблуждение, което има за цел да държи настрана хората от магиите. Да незнаят, да не са запознати. А магиите не са чак толкова мистични. А думата вещица, произлиза от веща - знаеща. Но знанието не е за всеки, има хора които неискат да има много знаещи.
Незнаещите са лесни за манипулация и за водене за носа. На тях им се казва че вещерството е грях, че става лошо, когато знаеш  и прилагаш знанията си. Че има черни и бели магии. Че вещиците умират в страшни мъки.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019