Хвърлено яйце пред вратата - Магии и разваляне на магии - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Февруари 18, 2020, 02:25:36 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Хвърлено яйце пред вратата

Започната от Wood Nymph, Юни 06, 2019, 12:29:54 pm

« назад - напред »

Wood Nymph

Здравейте! Преди 2 дни на стълбите пред входната врата имаше хвърлено счупено домашно яйце. Внимателно без да го докосвам с голи ръце го хванах и го хвърлих в реката, след което отидох с баба си на черква. Но от вчера корема не спира да ме боли, не спя спокойно, усещам тежест в областта на гърдите. Ясно е че е магия, мисля че знам и кой го е направил. Моля ви, който има познания в тази област, би ли ми казал дали тези лоши неща ги прави жената за която мисля и какво цели с това?

Модератор

Старата черна магия с яйце в много нагло изпълнение. Това, че е изхвърлено яйцето е безмислено. Магията е заработила в момента на счупването. Чесно да ви кажа, лично аз смятам всички действия след това за безмислени. Ходенето на църква също. За да махнете тази магия, не е достатъчно да изхвърлите физическите остатъци от нейното изпълнение. Ходжи  тук няма да помогнат също. Според мен медитация би помогнала, ако знаете как да медитирате правилно, но за да знаете това трябва самата вие да сте малко поне Маг.

Wood Nymph

Аз имам дарба, виждам напред в бъдещето, майка ми и баба ми може да се каже че те също имат. Мислите ли че медитацията би помогнала за изчистването на тази черна магия? Нужно ли е да се направи още нещо?

Модератор

Да, мисля. Но само ако се прави правилно и това което трябва.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019