Може ли някой да го разчете? - Магии и разваляне на магии - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Февруари 18, 2020, 02:45:34 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Може ли някой да го разчете?

Започната от Wood Nymph, Юни 11, 2019, 11:55:46 am

« назад - напред »

Wood Nymph

Здравейте! Това листче с арабско послание ми беше дадено от една жена. Интересува ме какво е закодирано вътре?

FairyTale

Муска, жена-ходжа предполагам, арабска магия за разваляне на направена черна магия. Муска, съдържаща заклинания, който вероятно по време на развалянето са четени 99 пъти. Също така вероятно това е талисман, който да пази теб и семейството ти от зли очи, от негативна енергия.

Модератор

Винаги съм се чудел на муските, четат ги 99 пъти. Четат ги на арабски... Найстина ли това може да посейства на човек, който не знае арабски? Какъв е смисъла да се чете това нещо ако човек не знае езика?

FairyTale

Когато успях да погледна текста, на арабски, за да го преведа разбираемо, видях съвкупност от знаци имаше и цифри. Това ме наведе на мисълта, че е разваляна магия, по специални таблици, и така се получава текст с особено значение. Текстът се нарича сура, понякога се използва и текст наречен аят. Прави се за привличане на любов, благополучие, предпазване от болести.

Wood Nymph

Жената не е ходжа. Баба ми беше болна, попаднахме на нея, помогна ни, много неща позна. Каза че сме имали магия и ни ги даде, каза и че е развалила каквото трябва. Опасенията ми бяха, че получихме и амулети за които заплатихме доста пари, уж бяха златни, но се оказа че е чиста стомана. Та, мисълта ми беше, добре ли е в такъв случай да ги носим със себе си, правено ли им е нещо наистина или е било метод просто да се измъкнат пари? Християни сме. Всяка от 3-те ни (аз, майка ми и баба ми) получихме по едно такова листче. Жената определено има дарба и познаваемост, но ме разочарова това, че ни метна с бижутата. От там ми дойдоха и опасенията за тези муски.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019