Има ли някакво чуждо влияние? - Магии и разваляне на магии - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 24, 2019, 04:55:34 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Има ли някакво чуждо влияние?

Започната от Wood Nymph, Март 07, 2019, 02:45:39 pm

« назад - напред »

Wood Nymph

Здравейте. Баба ми е в чужбина от години. Откакто отиде там обаче, коренно се промени. Дали е от средата там-не знам. Връщам се 2 години назад, горе долу от толкова имаме проблеми. Искаше да отидем заедно на море защото не беше ходила от години. Но когато се настанихме в хотела, тя започна да се държи лошо, убиваше ни настроението, ту крещеше, ту плачеше. Седнахме вечерта да вечеряме, говорехме си аз, тя и майка ми, и тя от нищото каза на майка ми: "ТИ СИ ДЪНОТО". Аз ако бях на мястото на майка ми повече не бих я погледнала. На няколко пъти ставаме свидетели на това как си говори сама. Питах я веднъж с кого разговаря, тя ми каза че с никой и че ми се е причуло. Но наистина сме я чували. Има моменти в които си седи и си клати главата все едно говори на нещо или някого. Преди 1-2 години отидохме на църква около Великден, както влязохме в църквата, така и се смени настроението. Майка ми тръгна да купува свещи, тя и ги дръпна от ръцете и започна да се държи лошо, все едно е друг човек. Тръгна да сложи пари на иконата и парите и се разпиляха по земята. След като излязохме, тя се държеше все едно сме я засегнали, отново плачеше. Държи се с мен все едно не съм и внучка. Често ми казва че съм лоша и че нямам отношение, че приличам на баща си (родителите ми са разведени). Държи се все едно е обладана от нещо. Усеща се как не може да търпи мен и майка ми в близост до нея. Вече не мога да си обясня, това някакви нечисти сили ли са, секта ли, или просто е с лош характер?

Activis

Чуждо Не, по скоро може да е въз основа на психиката. Защо не я заведете на лекар...А и възрастна жена. Но има някакъв проблем , но не си мисли за външни влияния изобщо.

Mimia

Имам ли някаква намеса,каквото реша да правя винаги в последния момент нещо се обърква .Вече съм се отчаяла много и си мисля че съм прокълната.Случват ми се неща ,който никога не са ми минавали през ума че ,ще преживея

Intu

Промени мисленето и подхода си. Не си втълпявай излишни неща, нямаш нищо странично, което да ти влияе

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019