Имам ли магия - page 2 - Магии и разваляне на магии - Форум UFOport - Page 2
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 18, 2019, 07:26:13 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Имам ли магия

Започната от Rosi12345, Май 21, 2018, 08:50:13 pm

« назад - напред »

lucky

Последните 4-5год. настъпи много голям застой в живота ми. Въпреки усилията си да постигна дадена цел или да претърпя развитие в последния момент нещата ми се изплъзват и нищо. Любов, приятелства, работа, пари... всичко. Знам, че има хора които не ме харесват и злословят срещу мен, но не мислех, че биха стигнали чак дотам да ми направят магия. Напследък обаче започнах да се съмнявам. Вие какво усещате ?

Nom

Причината не е външна намеса, нямате такава, около Вас има и доста добронамерени хора, които са готови да Ви помогнат. От блъснали сте чужда помощ в трудни моменти, Винаги завършайте всичко което започнете, не го оставяйте по средата, както се е случило, можете и още как. Ще се справите предстоят Ви доста начинания така че смело и никакви негативи, нямате такива нито пък някой нещо Ви е направил.

Cvete

Аз също от много години си мисля, че имам магия или проклятие, тъй като повече от десет години опитваме за дете, а не ни се получава. Лекарите също не виждат причина. Много мои познати с различни усложнения успяха, а аз, уж, без някакви конкретни проблеми, така и не успях.
Моля, за Вашето мнение!

Nom

Първо трябва да потърсите най доброто,а вие ходите при специалисти кото по скоро ви лъжат, посетете репродуктивен специалист задължително, но не си мислете че имате магия защото нямате, двойката има проблем, и знам че до края на другата година ще успеете да имате дете.

Activis

Има добра клиника в Плевен. Чувал съм. Незнам как се казва, но потърсете в интернет

Nom

Моля се скоро да се получат нещата, според мен не сте попаднали на правилните специалисти.

Activis

Казвам град просто. Незнам името на клиниката. Затова има разлика. Излиза, че рекламирам града. Малко е смешно от твоя страна да ми правиш такава забележка. Опитвам се да насоча хората. Чувал съм, че там имало добра клиника за такива неща. Мой познати бяха ходили там...

Cvete


Cvete

Следващия месец ще правим нов опит в друга клиника!

Activis

Цитат на: Cvete в Октомври 01, 2018, 09:57:41 pm
Следващия месец ще правим нов опит в друга клиника!


Пожелавам ви успех. Но е хубаво на няколко места да пробвате. Като ги знам днес лекарите какви са...

Nom

Проучете мнение за специалистите, и не си давайте парите толкова  лесно. Проучете  и други мнения, за лекарите от хора като Вас.

Странен

Цитат на: Beti.marinova в Септември 13, 2018, 03:42:00 pm
Как да си направя защита

Ти имаш силен ангел хранител. Защитена си.

bibi986

Аз също се замислям дали нямам нещо направено. За 4 месеца мъжа с който живях 10 години се пропи тотално и се разделих ме. И от тогава тъкмо малко се съвзема и става нещо което ме връща на зад.
Преди време гледачка ми каза, че имаме нещо направено за да може той да се пропие и да се разделим. Описанието на жената която е направила магията, прилича на майка ми. Дали найстина има направено нещо ?

Activis

Тази жена, ако ви е искала пари за разваляне, значи е шарлатанка.

bibi986

Не жената не ми е искала и една стотинка.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019