Имам ли направена магия? - page 11 - Магии и разваляне на магии - Форум UFOport - Page 11
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 24, 2019, 04:59:47 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Имам ли направена магия?

Започната от Chichi, Октомври 29, 2016, 10:30:33 pm

« назад - напред »

stss

Има ли направена магия на сина ми,или може би на цялото ми семейство.Проблемите са основно при него.Бори се с автоимунно заболяване,прекъсна образованието си и в нищо не му върви.Каквото и да се помъчи да направи,все се появява някаква непредвидена пречка.Иска да започне определена работа и доста се труди,за да го постигне,но нещо все не става.Вече не знам какво да мисля,да се чудя на какво се дължи ?

Модератор

Да сте откривали някакви странни предмети в домът си? Игли пи касите на вратите или боклук около прага, които нее ваш?

stss

Нищо не съм откривала.А синът ми от доста години не живее при нас.

foreignangel

Здравейте,
Цял живот търся любовта, някой с който да споделяме интересите си, да сме си близки, да се обичаме истински и да сме си верни. Не мога да го намеря. Обичала съм двама души в живота си, но единият беше в чужбина и връзка от разстояние нямаше как да поддържаме. С другият не се разбираме особено. Обичаме се, все се търсим и все се караме. Започвам да си мисля, че имам някаква магия. Дали е така? Защо не мога да намеря някой, с който да имам пълноценна връзка? А този мъж, с който непрестанно се караме, може би на него е направена също?
Моля, кажете ми.
Благодаря!

Модератор

Защо мислите, че имате магия? Това, не ви върви в л!бовта не винаги е достатъчен признак. Според мен на малко хора им върври и са истински щастливи. Какво още сте забелязали, като признак?

Nom

Здравейте, искам да попитам в тази тема за семейството на моя бивша приятека, от дете. 
Тя е с М. на едни години сме,   няма работа, така и не намеринищо,  не искаше, прекъсна образованието си, сега живеят под наем, но първо баща й, го оперираха от неприятна болест, свързана с цигарите, майка  и също е с операция, а момичето паднаи си удари гръбнака, натъри си лешлени, щеше да влиза в болница, страува се да не остане инвалид. Дали имат няккаво влияние, магия, или някой да иска по този начин да ги махне от жилището им, те и без това няма къде да отидат, но забелязах чного нещастия през оследните 5 години.

foreignangel

Цитат на: Модератор в Юни 01, 2019, 07:22:39 amЗащо мислите, че имате магия? Това, не ви върви в л!бовта не винаги е достатъчен признак. Според мен на малко хора им върври и са истински щастливи. Какво още сте забелязали, като признак?
Не съм намирала никакви предмети или нещо подобно. Само, че още от тийнеджърските години всичките ми приятелки си имаха по някой. После порастнахме, изпожениха се.. Аз едва успях да завъртя един за около година, и той се оказа лъжец и агресивен, лош човек. Преди него пак не съм имала късмет. Най-голямата ми любов живее в чужбина, други мимолвтни също остават без успех. Не казвам, че имам магия. Питам, възможно ли е, защото във всичко друго ми върви, образование, работа, само любовта не.

MarisaVladi

Здравейте ясновидци!
Преди малко четох вкъщи Киприянова молитва за мен и сина ми. Вътре се споменаваше глава от риба... Днес намерих глава от риба вдясно от магазина си и не й обърнах внимание... чак сега се сетих.
Вие виждате ли енергийно въздействие?

Странен

Цитат на: MarisaVladi в Юни 20, 2019, 08:00:11 pmЗдравейте ясновидци!
Преди малко четох вкъщи Киприянова молитва за мен и сина ми. Вътре се споменаваше глава от риба... Днес намерих глава от риба вдясно от магазина си и не й обърнах внимание... чак сега се сетих.
Вие виждате ли енергийно въздействие?
Глава от риба? Това е довлечено от котка най-вероятно. Не е магия... Ако питате мен, четенето на кипрянови молитви би ви помогнало, ако самата вие правите магии. Не ако ви правят на вас. Ако синът ви е дете, не е хубаво да му говорите за магии и други подобни неща. Струва ми се, че се шашкате и може да му образувате страхове и на него...

MarisaVladi

Благодаря Ви за отговора!

prilep82

Здравейте,
Искам да попитам имам ли направена магия или нещо подобно.....

prilep82


Здравейте,
Искам да попитам имам ли направена магия или нещо подобно.....Питам защото намерих в двора си заровено празно яйце....Какво означава това и какво може да се направи....

Странен

Цитат на: prilep82 в Юли 11, 2019, 01:53:52 pmЗдравейте,
Искам да попитам имам ли направена магия или нещо подобно.....Питам защото намерих в двора си заровено празно яйце....Какво означава това и какво може да се направи....

Това според мен е магия. Много често именно с яйце се правят магии. Винаги има начин да бъде спряно влиянието обаче.

FairyTale

@prilep82 когато се намери съмнителен предмет както във вашия случай празно  яйце за да сmрете действието, най добре го изгорете  както и може да го пуснете в течаща вода, но най добрият метод е да се изгори намереното. След това си измийте добре ръцете.

prilep82

А защо и кой може да прави такива неща .....Какво се прави в такъв случай.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019