Август 23, 2019, 02:16:00 pm

Новини:

Как да задам въпрос на форума UFOport?
Моля задавайте въпросите си точно и се старайте максимално подробно да опишете  ситуацията в която се намирате.  Всеки въпрос трябва да е добре разгърнат и подробен!
Обърнете внимание на правописа!
Въпроси зададени мързеливо и с малко текст ще се трият.


Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Август 23, 2019, 02:16:00 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Имам ли направена магия?

Започната от Chichi, Октомври 29, 2016, 10:30:33 pm

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

FairyTale

Зли очи, завист, омраза, желание за  отмъщение - всичко може да е,  да не изброявам, отговорът на въпроса Защо.

prilep82

А ако наистина имам такова нещо как се противодеиства...

FairyTale

Какво направихте с яйцето, когато го намерих те? Аз обаче мисля, че
Нямате никакви влияния или магии.

prilep82

Намерих празно яйце заровено в алпиниумът ми в двора ми докато го чистех.Бях с баба ми тогава и тя ми каза да го хвърля и го изхвърлих в мръсния канал.Това беше преди година и половина.По принцип не вярвам на такива неща и съм вярващ човек ,който си мисля че ако някои иска да ти навриди така но Господ вижда.Но последната година и половина наистина дали е съвпадение и чиста случайност ми се случват само не хубави неща,и почнах да се чудя дали това което намерих не е пък нещо.Както каза в един предишен пост защо го правят това хората ....ами тази завист и лошотия е безгранична ...Дано това което ми се случва да е случайност...Благодаря за отговора .....

FairyTale

@prilep82 много добре сте направили,че сте изхвърили яйцето в канала и да е имало нещо то си е отишло с мръсната вода. Много късмет и успех Ви пожелавам.

mimozanikolova

Здравейте ,бих искала да попитам дали няма някаква външна намеса над семейството ми?Задавам си този въпрос,защото напослесък отношенията с мъжът ми са изострени(спорове,караници).Благодаря

FairyTale

@Mimozanikolova няма нищо такова при Вас. Потърсете обяснение от мъжа си за караниците, нещо липсва в живота Ви досега, но не бива да мислитге че някой е направил нещо за да се карате, защото така е много лесно да мислиш че имаш влияние от някого. Има някакъв проблем заради когото са тези скандали, сама можете заедно с него да изясните спора, караниците и недоразменията и защо са те.

Ani3636

Здравейте, моля за помощ. Имам ли направена магия или нещо лошо? Постоянно съм болна с ужасно главоболие и синузит и какво ли още не. Отделно детето ми е изнервено, баща му също и изобщо нещата не вървят. Тъкмо се покаже светлина и пак нещо се случва. Моля да ми помогнете ако имате възможност. Благодаря!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019