Имам ли направена магия? - page 12 - Магии и разваляне на магии - Форум UFOport - Page 12
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Май 28, 2020, 05:47:34 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Имам ли направена магия?

Започната от Chichi, Октомври 29, 2016, 10:30:33 pm

« назад - напред »

FairyTale

Какво направихте с яйцето, когато го намерих те? Аз обаче мисля, че
Нямате никакви влияния или магии.

prilep82

Намерих празно яйце заровено в алпиниумът ми в двора ми докато го чистех.Бях с баба ми тогава и тя ми каза да го хвърля и го изхвърлих в мръсния канал.Това беше преди година и половина.По принцип не вярвам на такива неща и съм вярващ човек ,който си мисля че ако някои иска да ти навриди така но Господ вижда.Но последната година и половина наистина дали е съвпадение и чиста случайност ми се случват само не хубави неща,и почнах да се чудя дали това което намерих не е пък нещо.Както каза в един предишен пост защо го правят това хората ....ами тази завист и лошотия е безгранична ...Дано това което ми се случва да е случайност...Благодаря за отговора .....

FairyTale

@prilep82 много добре сте направили,че сте изхвърили яйцето в канала и да е имало нещо то си е отишло с мръсната вода. Много късмет и успех Ви пожелавам.

mimozanikolova

Здравейте ,бих искала да попитам дали няма някаква външна намеса над семейството ми?Задавам си този въпрос,защото напослесък отношенията с мъжът ми са изострени(спорове,караници).Благодаря

FairyTale

@Mimozanikolova няма нищо такова при Вас. Потърсете обяснение от мъжа си за караниците, нещо липсва в живота Ви досега, но не бива да мислитге че някой е направил нещо за да се карате, защото така е много лесно да мислиш че имаш влияние от някого. Има някакъв проблем заради когото са тези скандали, сама можете заедно с него да изясните спора, караниците и недоразменията и защо са те.

Ani3636

Здравейте, моля за помощ. Имам ли направена магия или нещо лошо? Постоянно съм болна с ужасно главоболие и синузит и какво ли още не. Отделно детето ми е изнервено, баща му също и изобщо нещата не вървят. Тъкмо се покаже светлина и пак нещо се случва. Моля да ми помогнете ако имате възможност. Благодаря!

Toni

От 3 месеца сме разделени с мъжа ми. Исках да попитам дали тази раздяла е в следствие на въздействие?
ПП. В момента той е с друга жена. Благодаря предварително за отговора.

Странен

Цитат на: Toni в Август 23, 2019, 04:51:44 pmОт 3 месеца сме разделени с мъжа ми. Исках да попитам дали тази раздяла е в следствие на въздействие?
ПП. В момента той е с друга жена. Благодаря предварително за отговора.
Приемете нещата нормално, не е нужно да има магия за да се разделят двама души. Нямате магия, това е кризис на възрастта...

kika777

Здравейте на всички.Имам нужда от помощ!Ходих по доста места и никой не може да ми помогне.Знам че все някъде има някой който би могъл да ми помогне.Вярвам че има хора които разбират от магии и от разваляне им и търся точно такъв човек.Както си седях и нещо невидимо и много силно ме удари чувството е като все едно нещо влиза в тялото ми и много силни вибрации това стана за секунди и всички чувства емоции мечти желания ми изчезнаха.Пълна апатия към всичко и депресия след това спрях да ям,сърцето ме боли много,косата и ръцете ми имат което миризма на изгнили,кошмари и с акъла нещо ми става все едно ми се замъгляват ума много ми е трудно да мисля незнаен какво става все едно не съм в реалността.Многооо още други симптоми имам но ще стане много дълго.Дайте ми съвет какво да правя за да мога поне да успокоявам тези симптоми.Понякога е много силно и ми натрапва мисли които не са мои и едвам издържам така съм вече доста време.Искам да кажа че като съм била дете имах магия аз тогава не разбирах и мислех че са духове така бях няколко години но баща ми беше ходил някъде при някой който му беше дал триъгълно листче да го сложи във вода и да не се бута.Искам да ви кажа че аз незнах това за какво е и още същата вечер като си легнах усетих как нещо излезе от мен от сърцето ми веднага след това почувствах се свободна щастлива спокойна лека и на другия ден казах на наше че вече нищо ми няма и те чак тогава ми казаха това какво е и за какво е било.Та разказах ви го това за да обясня че знам какво е да ти се махне магията и по същия начин си влиза с удър и излиза със сила която ти усещаш.може да не е точно така но описвам моите усещания които са били.Сега търся някой който смята че би могъл да ми помогне.Благодаря ви предварително

Toni

Приемете нещата нормално, не е нужно да има магия за да се разделят двама души. Нямате магия, това е кризис на възрастта...
Благодаря!

bubetooo

Здравейте, на скоро ходих при  ходжа, който ми казаха, че много познавал. Той ми каза, че имам направена магия и заради това не ми върви в любовта и нямам късмет. Иска да му занеса някои неща, за да може да я развали. Не всички коментари в интернет за него са добри и не знам дали да му вярвам. Може ли да ми кажете дали имам направена магия и трябва ли да отида да ми я развали? Благодаря!

Странен

Не сте написали главното, какво ви кара да си мислите, че имате направена магия. Каква беше причината да отидете на ходжа?

Enona

Цитат на: bubetooo в Септември 10, 2019, 12:28:07 amЗдравейте, на скоро ходих при  ходжа, който ми казаха, че много познавал. Той ми каза, че имам направена магия и заради това не ми върви в любовта и нямам късмет. Иска да му занеса някои неща, за да може да я развали. Не всички коментари в интернет за него са добри и не знам дали да му вярвам. Може ли да ми кажете дали имам направена магия и трябва ли да отида да ми я развали? Благодаря!
За мен нямате магия. Вие сте отрицателно настроен човек. Това Ви пречи, че сте песимист.

bubetooo

Цитат на: Странен в Септември 10, 2019, 06:57:44 amНе сте написали главното, какво ви кара да си мислите, че имате направена магия. Каква беше причината да отидете на ходжа?


Не отидох, защото мисля, че имам направена магия. Просто в момента съм в задънена улица, колежки казаха, че много познавал и отидох, за да видя какво ще ми каже за бъдещето. Това, което ми каза за магията ме изненада.

Евгения_р

Искам да се свържа с гедачка магьосник която да ми каже дали от магия не сме заедно в момента и да ми помогне да направи магия за събиране отново 😢

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019