Как да прокълнем човек - Магии и разваляне на магии - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 24, 2019, 05:43:33 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Как да прокълнем човек

Започната от Странен, Април 10, 2019, 04:48:55 am

« назад - напред »

Странен

Да прокълнеш някой така, че да го стига е изкуство. Проклятието е вид програмиране на човешката съдба, към определено нещастие. За да направим някой нещастен по наша воля не е достатъчно просто да изречем проклятието. Тук основното е да се избере момента. Важно условие е, проклятието да бъде чуто, да се изкаже на глас. Поне в началото е така, с натрупването,  на опит, ако сте опорити ще се научите да проклиняте хора, без дори да са чули това което казвате, от растояние. А след време дори, може да изградите защита така, че хората, които ви мислят зло да се самопрограмират за нещастие. На вас няма да ви се налага дори да изричате клетвата.

От къде се почва?
Да предположим, че някой ви е наранил. Но вие неможе да му отвърнете на обидата. Можете обаче да го прокълнете. Да му зададете програма която да го завлече към нещастието.  Първото и най-важно нещо е да сте спокойни. Не бързайте да кълнете когато,  наглецът очаква това. В момент на ярост не издавайте намеренията си.  Тогава, човека има защита. Нащрек е и едва ли ще постигнете много.Изчакайте тъпеливо, трябва да е неочаквано за обекта. Момента идва след време, когато идвамата сте спокойни... Позабравили случката... Тогава, най-добре ще е да издебнете момента, когато той или тя пие вода или друга безалкохолна течност. Докато жадно отпива от водата, можете тихо но достатъчно ясно за да бъдете чути да изречете клетвата.
Бъди, прокле\та за ...., определте ясно и точно какво желаете да му се случи .... Как да го накаже съдбата. . Слеед това, рязко сменяте темата на разговора. Или можете да се извините дори.
Тази техника, работи на 100% но това е само началото, от тук се тръгва. Защото така е най-лесно да прокълнем някой за да го стига. С годините, ще натрупате опит  и ще можете да проклиняте и без да вие нужно присъствието на човек. В началото докато усетите енергията така се почва.
Внимание! Не кълнете хората, които не са заслужили наистина това. Всеки може да сгреши, кълнете само тогава когато истински са ви наранили.

Activis

Не ги учи на лошо.. Че всякакви хора...

MarisaVladi

Не мисля, че трябва да се кълне. Господ си знае работата.
На мен ми казаха, че аз и брат ми имаме родово проклятие и ние двамата сме първо коляно. Някаква приятелка на родителите ми го е направила.

Модератор

Цитат на: MarisaVladi в Април 14, 2019, 04:30:32 pm
Не мисля, че трябва да се кълне. Господ си знае работата.
На мен ми казаха, че аз и брат ми имаме родово проклятие и ние двамата сме първо коляно. Някаква приятелка на родителите ми го е направила.

Господ нищо не знае съдейки по това какви ги е натворил...

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019