Раздяла чрез магия - Магии и разваляне на магии - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 18, 2019, 07:12:00 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Раздяла чрез магия

Започната от Rumyana, Септември 11, 2018, 02:10:13 am

« назад - напред »

Rumyana

Здравейте , имах връзка шест години с момче на име Георги , любовта беше взаймна. Той замина за чужбина , разделихме се без причина,сега е там с друга жена, за която подозирам, дори съм сигурна, че го държи с магия при себе си . Аз страдам много , той ми каза, по телефона,не веднъж,че също не ме е забравил и не знае защо е с нея, но усеща, че не е щастлив.Поиска да се видим като се прибере и да се оправим.В момента е тук в България,за кратко, но не ме търси.Мисля,че тя му прави постоянно и го държи при себе си и далеч от мен.Искам някой от вас ако може да провери и да намеря някакво решение чрез вас , защото много страдам .Аз съм Румяна, родена на 18.09.1989 , той Георги , роден на 07.04.1994г.

Activis

Nom вече ви каза, е нямате магия и да не си внушавате.. Катъо тледам вие сте по- голява от него , може да иска да има по- млад човек до себе си с неговия акъл и разбирания. Може и да му се живее а да не иска сереозно обвързване. Така са на тази възраст

Nom

Моят съвет е потърсете Вие човекът докато е в България, той сам много трудно ще ви потърси, друга жена до него няма,  пък и не бива да мислите за магии и подобни които да ви разделят защото нямате. Никой нищо не е направил в тази насока, решението е  изцяло негово. Опитвам се  да ви кажа да го потърсите защото имате шанс да се изясните и то доста бързо.

Rumyana

В чужбина живее с друга жена. Защо ще ме потърси трудно, какво го спира.От чужбина ме търсеше по телефона , дори ми звънна няколко дни преди да си дойде, но тук не прави нищо.Какво му пречи да дойде при мен да поговорим,явно нещо има

Nom

Няма друга жена в чужбина. Страх Ви е да го потърсите и разчитате той да го направи. Така ако го потърсите ще у покажете и чувства и симпатия и желание. Страх Ви е, той няма друга жена до себе си. Ако го потърсите ще промените нещата. Страха няма да ви помогне. Той има много други проблеми и ангажименти, докажете му че искате да сте с него установете контакт.

Rumyana

Има жена , не знам защо не я виждате,той живее с нея от няколко месеца.Може ли да ви дам нейна снимка или данните й да видите как ще се развие тази работа

Nom

Не, не може да ми ги изпратите. Успокоите се, безсмислено е да мислите за магии, и да е имал друга жена аз виждам раздяла, не виждам тя да го държа на сила с никакви влияния. Вярвам че ако го потърсите нещата ще се променят. След време той ще съжалява за всичко. Аз съм сигурна в едно,че любовта съвсем скоро ще дойде при Вас.

Rumyana

Nom ,потърсих го, но не ми отговори.

Nom

Виж, вярвам че те очаква много по силна и искрена любов от тази. Все още вярвам че имате бъдеще заедно и не искам да страдаш, а да вървиш напред.

Rumyana

Благодаря ти, че ми отговаряш.Аз вярвам също,но друго се случва , без да разбирам защо.А колко страдам няма думи, с които да ти обясня.

Nom

Виж не ме разбирай погрешно, но не разчитай на него. Любовта е другаде, ти се съсипваш за нещо което не трябва, живееш в миналото. Той не е човекът за теб. И това няма смисъл. Съдбата е казала,че това не е човекът за теб, осъзнай се. Няма смисъл трябва да повярваш че любовта е някъде около теб.

Rumyana

Като е другаде защо не се появява , колко съм  я търсила ако знаеш.

Nom

Всичко с времето си, ако очакваш да се влюбиш за секунди няма как да стане. И аз нямам приятел нито любовта на живота си.

Rumyana

Не за секунди , ясно ми е , вече две години е така .Търсила съм я къде ли не и как ли не . Ти за себе си провери ли дали нямаш нещо направено за самота и да си все сама

Nom

Аз имам много повече проблеми. Имах магия за смърт, за ненамиране  на работа. Аз съм безработна, любовта идва когато най малко я очакваш. Така че търпение.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019