Юли 18, 2019, 10:42:56 pm

Новини:

Как да задам въпрос на форума UFOport?
Моля задавайте въпросите си точно и се старайте максимално подробно да опишете  ситуацията в която се намирате.  Всеки въпрос трябва да е добре разгърнат и подробен!
Обърнете внимание на правописа!
Въпроси зададени мързеливо и с малко текст ще се трият.


Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Юли 18, 2019, 10:42:56 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Той трябва да остане примен

Започната от Reni7, Декември 20, 2018, 01:58:28 pm

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Reni7

Здравейте.Трябва ми съвет.Приятелят ми заминава за чужбина следващият месец.Не желая да се разделяме,обичам го.Помогнете ми да със съвет,как да го накарам да остане при мен.Благодаря предварително.

Activis

Няма как да го задържиш. Той не  е вещ

Reni7

Знам,че не е вещ.Просто искам насока какво да направя в тази ситуация и дали изобщо има смисъл да потдържаме дистанционна връзка или всеки по пътя си.Това е,на сила никого не желая да задържам.

Activis

По заглавието друго се разбира. Просто няма как да го задържите. Връзките от разстояние са трудни. Трябва да се говори открито, така ще разбереш за себе си дали има смисъл да продължаваш.

Reni7

Не съм се изразила правилно,извинявам се за което.Говорихме и двамата го искаме,но аз имам съмнения отново неговата искреност.

Saira

@Reni7 ,ако наистина се обичате и не желаете да се разделяте,тогава отиди с него.Трябва да знаеш,че ако замине без теб това е краят на връзката ви.

Reni7

Това ми е повече от ясно.Но няма как да замина,понеже аз имам дете на 1г и 4м,таткото не е той.Истинският "баща"не ми дава пълномощно,за да изведа малката с мен.Това е проблема.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019