Живот на самотек - Магии и разваляне на магии - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 24, 2019, 04:58:29 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Живот на самотек

Започната от gosulevel, Септември 21, 2018, 06:04:53 am

« назад - напред »

gosulevel

Здравейте, форум. Нов съм тук и ще се радвам, ако намеря помощ във вас.
Искам да започна от малко по-далече, за да съм сигурен, че съм разбран, за да съм сигурен, че ще ми отговорите възможно най-точно и ясно на въпроса.

Така... не много отдавна имах една приятелка, живеехме на семейни начала, всичко беше като една голяма приказка ( БУКВАЛНО! ), но в един момент дали от работата, или не ние започнахме все по-често да се караме, докато накрая не се разделихме като си казахме много силни ( в добрия смисъл ) думи един за друг, дадохме си обещания и също така се разбрахме, че това просто може да е временно. Разбрахме се да си останем приятели, да се разбираме със семействата си така както си е било до този момент. След като се разделихме даже пак се търсихме, тя гледаше постоянно като си пиша с майка й и т.н... докато просто по едно време тя започна да ме игнорира. Ходих при два психолога - нищо. Пуших марихуана, почнах да пия всеки, депресията все още не ме е напуснала, засега спрях да пия толкова много и да пуша марихуана, но депресията продължава да ме побърква. Все още съм супер объркан и като че ли не мога да намеря себе си. Преди да се разделим с приятелката ми леля ми ходи да й леят куршум и просто накрая преди да си тръгне попита жената (мисля, че беше туркиня ) дали може да й каже нещо за това момче от снимката ( тя й даде моя снимка). Жената й каза следното:
Това момче си има приятелка, нали? Много скоро ще се разделят.
И буквално след няколко дена се разделихме, може би 2,3... от тогава целият ми живот тръгна надолу, надолу, надолу и само надолу. Нямам желание за нищо, просто съм на самотек. Случвало ми се е както си говоря със случайна жена общи приказки и да започне да говори за мен, да ми познава някакви неща, които НАИСТИНА няма как да знае, знам, че някои използват трикове , но това не ми се стори да е като трик, което чух тогава. Каза ми, че имам заключен късмет както аз, така и цялото ми семейство, нищо кой знае какво, просто заключен късмет на цялото семейство и това да сме пръснати всички нанякъде по света, в различни градове и т.н., което си е така. Не знам дали имам някакви външни сили върху мен. Искам да кажа пак, че след като се разделихме с приятелката ми бяхме в наистина мноооооогооо добри , даже перфектни приятелски отношения, просто така изведннъж всичко изчезна, като черна дупка.... аз все още я обичам до смърт и не мога да спра да мисля за нея, без значение дали си пиша с някоя, дали се виждам с някоя друга и т.н.... всеки ден, всеки час, всяка минута си мисля за нея.... а и за семейството й като цяло. Разпитвал съм разни "магове" за магии и т.н.... чел съм из интернет, форуми и т.н... но наистина трудно се намира някой достоверен източник, или човек, който да се занимава с такива неща и да не е шарлатанин, човек, който може да ти помогне някак си.

Моля ви, кажете ми дали имам нещо направено, какви варианти имам и т.н... Ако някой реши мога да му дам повече информация на ЛС, ако мисли, че му е необходима, нека само да е максимално обективен.

БЛАГОДАРЯ!

Nom

Вижте тук не става дума за направена магия. Ако трябва да съм вярвате твърде и убедително,че точно тя е момичето за Вас, сам си правите магия тук и сам си създавате негативи. Не са ми необходими никакви данни, наранен сте и твърде много вярвате,че точно тя е момичето за вас. След време, тя ще ви каже,че съжалява че е така, но Вие не сте велик, и не осъзнавате чести вредите и затъвате. Не искате да разберете,че животът днес върви напред,а не назад, което е правилно. Сам си създавате негатино влияние. Никой от семейството ви няма нищо направено за заключен късмет - това е трик за да ви поискат пари. не можете да приемете,че тя не е първата нито последната. А аз се опитвам да ви кажа,че любовта идва най малко когато я очакваш, влюбен сте и страдате за погрешен човек. Тя така е искала. Зад гърба ми аз самата имам 2  неуспешни връзки, продъжих да търся любовта без да вярвам,че някой от двамата ще се върне. Силен сте, и има много други неща, за които може да мислите. Вижте животът днес въви напре,а не назад, нямате магии, нито заключен късмет. Наранен сте, това е обида за Вас. Позволявам си да оставя едно видео:


https://www.youtube.com/watch?v=hSwHhB4tCJ0&t=5s


То ще ви помогне, сигурна съм.

gosulevel

Сега ще погледна видеото. Искам да Ви питам , как мога да ви пиша на ЛС, ако не възразявате, защото не видях такава опция в профилите...

Nom

Във форума са махнати личните съобщения. Друга информация не ми е необходима  по вашия случай. Може да, пишете в тази тема.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019