Работа и личен живот - Общи приказки - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 30, 2020, 05:20:41 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Работа и личен живот

Започната от Margarita, Ноември 23, 2018, 10:15:52 am

« назад - напред »

Margarita

Работата ми не върви много добре. Справям се, но изгубих доверието си в работодателите. Дори се почувствах измамена от тях. Опитвам се да реша проблемите, които възникнаха там. Скоро ще се изясни ситуацията. Разглеждам обяви за работа и мисля след нова година да напусна.
В личния ми живот е застой. Имам фейсбук, остава ми време да общувам виртуално, но хората от там са ми само познати. Излизам по работа. Няма обожател край мен и за сега нямам шанс за сериозна връзка. Много мечтая и аз да се влюбя, но може би не е дошъл още този момент и трябва да съм търпелива. Характерът ми е такъв, че съм по-затворена и чувствителна. Разчитам много на майка ми и сестра ми, те са най-близките ми хора и много ме подкрепят. Имам малко приятели. Чрез работата се запознавах. Определено сред хора се чувствам по-добре. От година работя, но може би от юни до сега няма да ми се зачита стажа. Имам личен напредък, но промяната, която искам да се случи става бавно. Отговорна съм, старая се в нещата, които правя и се надявам да съм малко по-щастлива. Ще се радвам и много ще съм Ви благодарна ако погледнете на карти за това какво ме очаква в личен план и ще успея ли да намеря по-добра работа за в бъдеще?

Saira

@Margarita ,здравей! Благодаря ти,че направи тази само твоя тема,тук ще може да поговорим.
Искам да попитам в каква сфера работиш/без да ми казваш подробности? Имаш ли някакво любимо занимание,примерно хоби или нещо,което ти доставя удоволствие?
До пролетта ,поне до март не напускай работа.Нека бъде сигурно за започването на друга,тогава.
Ти си много открит и искрен човек,това качество буди и известна завист в околните,имам предвид колегите,хората с които работиш.Искам да си по-смела,ще се радвам да мога да ти бъда полезна,макар и със съвет или някакви насоки,но мисля,че ще има напредък!
Не се чувствай изолирана и изоставена ,много хора са така,просто не са се афиширали.Всеки се е затворил в себе си с проблемите си.Хубавото при теб е,че искаш и търсиш промяната,това е една крачка,която вече си направила и от която вярвам,че ще има резултат.Ще ти погледна утре и на картите повече неща.

Margarita

Работя в сферата на търговията. Нямам точно определено любимо занимание. Харесва ми да слушам музика, да чета книги, да спортувам понякога. Грижа се за домашен любимец. И аз това мисля да работя до пролетта, въпреки че е трудно, защото няма много продажби.
Благодаря Ви за отделеното време!

Saira

@Margarita ,скоро ще имаш възможност да отидеш някъде/на къс път/ или на някакво събиране,което ще ти приповдигне настроението.Полагат ти се и малки притоци на пари.До края на тази година не се очертава категорично възможност за смяна на работата.Ще имаш малки недоразумения в работата,свързани със светъл мъж/към 40г./.Пази се от коментари и приказки със светла жена,защото не е искрена/не знам колежка ли ти е или позната.Опитай да ходиш на повече обществени мероприятия.
За момента друго не се очертава на картите.

Margarita

Благодаря Ви!
Опитвам се да не бъда толкова затворена. Излизам по-често. Надявам се постепенно да се случи промяна при мен в личен план. Копнея да срещна подходящ човек за мен и да изживея любовта. Ще бъда по-смела.

Saira

@Margarita ,добре правиш че излизаш повече.Несъмнено ще има промяна след като промениш начина си на битуване.Ти на каква възраст беше?

Margarita

Да, ще го променям. На 26 години съм.

Saira

Маргарита,живота тепърва е пред теб! Бъди по-уверена и повече действай,отколкото да мислиш и да премисляш.
Всичко ще се нареди!

Margarita

Дано всичко се нареди и да сбъдна мечтата ми, да открия любовта. Времето лети. Притеснявах се от самотата ми, контактувам повече, но не се задълбочават отношенията. Наистина премислям много. Ще се поуспокоя и ще гледам напред.

Margarita

Може ли да погледнете на карти за взаимоотношенията ми с един мъж? Той е със светла кожа, кафяви очи и кестенява коса, на 30г. Аз съм със светла кожа, зелени очи и кестенява коса. Има ли някакви чувства към мен? Отново ме търси и общуваме виртуално.

Activis

Изтеглих ти две карти. Първата се падна Императрицата в права позиция, а втората Императора, но обърната. Моето виждане за тизи две карти в комбинация е че ти си склонна за семейство, докато при него има незрялост. Според картите, поне по мое тълкуване няма да има по задълбочени взаимоотношения. 
Но нека и @... погледне с нейните и ако аз греша нещо да ме поправи

Saira

@Margarita ,нищо не може да очакваш от този човек.Виртуалното си е виртуално познанство,контактувайте си,но сериозни отношения няма да има.Още при първите ти въпроси ,свързани с него ти казах,че няма да се получат нещата.Немога да разбера защо питаш само за него.
@Activis ,много добре е видял същото.

Margarita

Питам защото ми казва, че ме харесва като повече от приятелка. Аз не му вярвам, след първата среща не сме се виждали и му е много по-лесно да общува с мен чрез интернет. Радвам се на тези прогнози. Може би наистина е незрял, а аз мисля, че не е сериозен с мен.
Благодаря Ви!

Margarita

Искам да имам семейство, но явно е рано още. Търся подходящият човек.

Activis

Маргарита, когато му дойде времето.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019