Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси - page 19 - Общи приказки - Форум UFOport - Page 19
 
Август 08, 2020, 04:41:39 am

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Август 08, 2020, 04:41:39 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси

Започната от Activis, Октомври 25, 2018, 01:54:28 pm

« назад - напред »

Activis

@... направих това, което чувствах, може и да сгреших... и в нейните очи да съм всякакъв и да ме мисли за какъвто иска. Загубих я вече това е факт. Имам си вина и аз, но не мога да мълча. Снощи я засегнах с някой неща явно. Поне се борих до край. А това беше края. С тези нейни думи...

Saira

@Activis ,знаеш ли каква е "вината" в случая,ако изобщо може да се говори за такава?!Вината е че единият е обичан,а другият обичащ!

Activis

Незнам @... тези нейни думи много не на място бяха... и пак за тоя приятел преди два месеца пак щеше да ме запознава.... Един ден ще съжалява за тези изречени думи към мен. Защото като ми каза, че съм злобен човек и комплексар господ щело да ми го върне.

Hope6

Цитат на: ... в Ноември 25, 2018, 02:24:11 pm
Той няма намерение за среща,трябва ти да настояваш,но ми се струва,че ще" бяга" от подобна.

@..., щом бяга от среща по този въпрос  ще работим ли заедно занапред?

Saira

@Debora ,здравей! Не съм подминала запитването ти.Картите показват следните неща: Този човек очаква някакви неприятности от всякакво естество.Един лош и проблемен период за него.Една част от проблемите му създава черноока жена/с тъмни очи и коса/.Имал е планове за някакво пътуване,но има пречки за неговото осъществяване.Има чувства към една кестенява жена,която е на път,мислите му са насочени и към нея.Ще получи много скоро известие ,свързано с документ,но важен  за него документ! Появява се и един млад мъж на картите,предполагам,че или има син или е близко дете.Мисля,че и преди излезе това момче.
Този човек или е разведен или е разделен само /без развод/,но е имал  брак/съюз/страйно обвързване с жена. Да не си помислиш,че е бил ерген или самотник някакъв?! :)
Това мога да ти кажа за него.

Saira

@Hope6 ,ако си спомняш в едно от гледанията ти казах,че ще има пречки,за да работите заедно.Пречките е ясно вече какви са.Според теб,след като бяга от среща,смяташ ли че ще иска да работите заедно?
Ти правиш ли  някакви опити за среща с него?

Saira

@Activis ,според теб тя ако е щастлива и има приятел,толкова ли злъчно ще се държи с теб? /замисли се/

Hope6

@..., правя опити, но засега все се измъква. Водихме разговор и уж ще работим заедно и като се видим ще ми даде парите, но това все се отлага във времто по едни или други причини, които не знам доколко са истински или измислени.

Saira

@Hope6 ,ако до края на годината не ти върне парите.Мой съвет е да му кажеш,че административно по законовия ред ще си изискаш парите.Без твърдост от твоя страна няма да станат нещата,убедена съм.

Debora

Благодаря ти @... за отговора.Не се сьмнявам в коректността ти.А и тук има хора ,които има т доста  по сериозни проблеми ,които очакват отговор.Не ми прилича на самотник а и съвсем нормално е да е имал семейство.Харесва ми,но и аз след последната случка сьм доста предпазлива.Както се казва"парен каша духа".А дали проявява интерес към мен.Не показаха ли картите.И аз сьм от пьт така да се каже:-).Или е друга.

Saira

@Debora ,жената е кестенява със кафеви очи,с която е имал отношения.В момента казвам,че тя е на път/в смисъл не е при него/,път ги разделя.
Добре правиш,че си предпазлива,той също е такъв.Имате сходни допирни точки явно,ако мога така да се изразя.
Да,както съм казвала има интерес към теб,но доколко ще прерастне в друго това не мога да ти кажа.Първо трябва да се запознаете,а след това се мисли и пита за други събития.Както знаеш всяко събитие само води след себе си друго и т.н..трябва последователност.

Debora

Да така е @....И аз така ги усещам нещата(за приликите).Нали казват че тези ,които си приличат се привличат.Явно ще чакаме да се сблъскаме на някой уличен ьгьл че да се получат нещата:-) и да се запознаем.Благодаря ти за отговора и за отзивчивостта!!!

Activis

Цитат на: ... в Ноември 25, 2018, 07:41:54 pm
@Activis ,според теб тя ако е щастлива и има приятел,толкова ли злъчно ще се държи с теб? /замисли се/


@... Не можах да те разбера... Но според мен, ако има приятел тя няма изобщо да се занимава с мен. Незнам ти усещаш ли нещата да са тотално приключили. Аз го усещам това, като някаква игра...един вид на моменти се сеща за мен, в другия момент я е яд на мен нещо такова.. Хем ме иска извън живота си, хем ме не

Hope6

Цитат на: ... в Ноември 25, 2018, 07:47:32 pm
@Hope6 ,ако до края на годината не ти върне парите.Мой съвет е да му кажеш,че административно по законовия ред ще си изискаш парите.Без твърдост от твоя страна няма да станат нещата,убедена съм.

@..., благодаря много за съвета. Според Вас този човек поради финансови негови проблеми ли се измъква от плащането, имам предвид, че той самият може би е затруднен.

Saira

@Hope6 ,той финансово че не добре не е,но че гледа на нещата повърхностно и несериозно,това съвсем му "помага".Ако се отнася към проблема със нужната отговорност,то в заем ще вземе,но ще се изплати,затова казвам,че повече е до некоректност.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019