Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси - page 22 - Общи приказки - Форум UFOport - Page 22
 
Септември 21, 2019, 12:50:48 pm

Новини:

Как да задам въпрос на форума UFOport?
Моля задавайте въпросите си точно и се старайте максимално подробно да опишете  ситуацията в която се намирате.  Всеки въпрос трябва да е добре разгърнат и подробен!
Обърнете внимание на правописа!
Въпроси зададени мързеливо и с малко текст ще се трият.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Септември 21, 2019, 12:50:48 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси

Започната от Activis, Октомври 25, 2018, 11:54:28 am

« назад - напред »

Романтик

Actavis доколкото зная и двамата сме скорпиони, и сме май с три дни разлика....от ноември месец.
Та и на двамата годината почна зле, надявам се да завърши, пък новата ще я видим как ще е.
А за момичето си го обичам, както и ти твоето...догодина ще си помисля какво да правя, имам засега едни служебни неща за оформяне, а след това ще мисля и личните.

Activis

Важното е да си оправиш деловите неща. Аз също си гледам работата, защото е отговорна. Другото ще се нареди. Може пък съдбата да ме срещне с нов човек, с който да си допаднем. Вече ме срещна с един, но на мен не ми допадна и не заради нея, а просто не мога да вадя думи с ченгел, а и не искам човек от града ми, заради който да пътувам само, а от мястото, където работя, за да е близо. Аз тия връзки от рязстояние не ги одобрявам

Романтик

За Ном се радвам ,че я засичам и искрено се надявам да си намери работа каквато желае и от сърце и го пожелавам.

Nom, а ти как виждаш да се случат отношенията ми с това момиче в близко бъдеще?Горе долу какво виждаш за мен?

Debora

И моят асцидент е Скорпион.А и казват че след 33 г.той е определящият.Искренно желая и на двама ви споделена любов.

Романтик


Nom

Всички трябва и заслужаваме да бъдем щастливи.

Романтик

Saira, я да те попитам нещо много директно - това момиче, за което все ви пишех тук е един голям боклук нали?
Нали не виждаш да се събирам с нея по някаква причина догодина? Това ново момиче се надявам да се появи и да се свърши тая тема най-сетне...Тя към колко годишна ще е и дали ще си имаме задружно семейство с това ново момиче?

Activis

Романтик усещам някакво разочарование в теб. Малко гняв се е насъбрал в теб. Всичко ще се нареди.

Романтик

Малко гняв ли? Ти давал ли си любов на боклук?
То разочарование има не от сега и е с право. Боклука си е боклук и това е!

Activis

Да давал съм.... и то твоето не е нищо сравнение с нещата, които съм преживял преди, и не само с една. Но това са минали неща.

Saira

@Романтик ,здравей!
Това момиче не е за теб,не знам колко пъти го казах.По нея може само да страдаш и да се ядосваш,нищо друго.Остави я ,нека друг да си троши с нея главата.Аз не виждам причина да се събира с теб догодина и както ти споменах-интереса ще е само от твоя страна,ако желаеш да общуваш с нея.
Другата жена ще е по-голяма от нея,по-сериозно гледаща на живота.Вярвам,че тя ще ти е на късмет и ще създадете едно сплотено и добро семейство.Нека се появи и ще погледнем за  повече подробности.
Не се  ядосвай! Не си заслужава да си вредиш на здравето,заради нея.
Всеки е срещал,среща и ще среща"боклуци" по пътя си...не си само ти.Приеми ги ,като част от интериора ни.Ако не са боклуците ,няма да може да оценим стойностните хора.
Успокой се и си гледай живота!
Поздрави.

Activis

@Saira Добър вечер. Как си? Твоето мнение за мен няма да е па- различно като това на Романтик. Аз нещо съм неспокоен пак.

Saira

@Activis ,здравей! :)
Благодаря,добре съм...поизморена,като за това време вече.
Ти как си? Защо си неспокоен?
Да ти кажа много енергия пилееш по това момиче,но всичко се случва така,както е трябвало да се случи.Ние не си избираме кого да обичаме и кой да ни обича.Не мога да дам същото мнение,като това за Романтик,защото при теб нещата трябва да "назреят",за да се решат веднъж завинаги.Ти сам ще си решиш какво да правиш,няма да си все така лутащ се и в неведение.

Activis

В момента съм тръгнал за работа, че съм нощна смяна. Ами незнам, допитах се пак. И по виждания излезе, че тя нямала привличане към мен. Незнам дали е така. И дали нейните думи онзи ден бяха вярни.Знам, че нещо я мъчи. Но онзи ден ката постъпих по остро и и казах, че приключвам с нея и тя се нервира много. Тогава ми каза и всички неща. Аз мисля, че тя тотално ако иска да прекрати всичко няма да контактува с мен. В началото на месеца ще видим какво ще излезе. Че са се минали почти 3та седмица от последните карти.

Saira

@Activis ,тя е човек с объркана душевност.На моменти не знае какво всъщност иска,какво говори...Трудно някой би могъл да я разбере.За мен ти изобщо не трябва да анализираш всяка нейна дума,тя е изказана в изблик на гняв.Не си товари съзнанието с разсъждения какво казала,дали го мисли,дали не.Безсмислено е.Каквото е мислила на момента,това е изрекла.Тези прекалени мисли за нея доста те объркват,съвсем всяват безпокойство в душата ти.
Разбира се,че ще погеднем отново в началото на месеца.
Сега ти пожелавам лека работа и бъди по-спокоен!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019