Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси - page 20 - Общи приказки - Форум UFOport - Page 20
 
Август 08, 2020, 04:23:36 am

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Август 08, 2020, 04:23:36 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси

Започната от Activis, Октомври 25, 2018, 01:54:28 pm

« назад - напред »

Saira

@Debora ,искрено се надявам и ще се радвам ако се запознаете и човека наистина да отговаря на изискванията ти и да си заслужава.Ако имаш шанса да го опознаеш ,сама ще си отговориш на многото въпроси,които сега те измъчват и всяка прогноза би била излишна.Гледай да стигаш до истината колкото се може сама,това е най-сигурният път!
Поздрави и Хубава седмица от мен! :)

Saira

@Activis ,един щастлив и обичан от любимия човек никога не би тръгнал да се заяжда или да обвинява хора ,за които уж не му пука.Щастливият човек се държи съвсем различно от това.Ако наистина има приятел,то няма как да се скрие,той не е "копче",че да го скрие в джоба,нали?!
Проблема е следният ,че тя иска да бъде обичана от друг,не от теб,затова се гневи.
За мен всичко е безсмислено между вас,тя е показала отношението си,просто не се занимавай повече с нея.Всеки да си върви по пътя,който му е отреден.

Романтик

Здравей ..., кога смяташ,че ще се запозная с това друго момиче? Аз все още не вярвам в живота ми да се появи друг човек.
Същевременно мислиш ли,че с това момиче, което обичам нещо може да се промени...Усещам ,че с нея не сме се разделили още. Има ли надежда нещо да се промени към по-добро догодина с нея?

Activis

@... извини се, просто каза, че съм я ядосал. Незнам ами ако пътя пак ни срещне, какво да правя. Възможно ли е това нещо да се случи. Държа се добре този път, без да се караме.

Романтик

... имам и един друг въпрос относно мой проект по една програма - дали ще ме одобрят по него?

Saira

@Activis ,имам един въпрос към теб- Ти искаш ли да бъдеш с това момиче и желаеш ли пътищата ви да се пресекат отново?

Saira


Activis

Цитат на: ... в Ноември 25, 2018, 10:43:06 pm
@Activis ,имам един въпрос към теб- Ти искаш ли да бъдеш с това момиче и желаеш ли пътищата ви да се пресекат отново?


@... познавам я от близо, казах и на нея ,че тя е била най- стойностния човек с който съм бил и наистина е така. Тя полагаше доста грижи спрямо мен. След раздялата и аз имам вина, може би я озлобих малко спрямо мен. И тя се поотдалечи. Но бих опитл да. Втория шанс понякога е по- успешен от първия. Сега незнам дали ще има такава възможност. Времето ще покаже. Но няма да се затварям, ако наистина се появи нещо ново и ме грабне. А това трябва да го усетя вътрешно. Не мога със всяка срещната...Благодаря ти за отделеното време. Дано се замисли малко след някой изказани неща. Тя решава в крайна сметка. А единственото нищо, което желая след време е да се оженя по любов. Аз не съм материален човек, аз си имам. Нямам само собствен дом още, но и това след време ще стане.

Debora

Благодаря ти ... за добрите пожелания!Засега само знам че той се появи в момент в който имах нужда от него.Дори и само това е достатъчно.Накара ме отново да се почувствам харесвана като жена.Бях загубила самочувствие а той ми го вьрна само по начина по който ме гледаше.Сьгласна сьм с това ,което каза на ктивис за щастливите хора.Един щастлив човек живее в друга реалност и кара и другите да се чувстват добре.Приятна вечер и от мен:-).

Activis

@... аз се чудя и защо някой ме вкарва в интриги, като на никой нищо не съм направил. Нощес имах сън. Сънувах я.. Бяхме на кафе, говорехме си най- спокойно. Държахме си ръцете и помня, че я целунах, но и тя отвърна. По едно време както я гледах в очите й в зениците и се появиха жълти звезди. Покрай нас имаше голяма компания от хора и изведнъж се появи майка ми и по реакцията, която видях от нейна страна беше зачудена,че ни вижда заедно и се събудих.  А отностно онзи индивид, тя каза, че си пишели от време на време уж си пращали по някой виц. И тук съвпада с казаното от теб. И интригите още от преди

Романтик

... здравей, всъщност въпроса е дали да преписвам всички документи отначало от името на друга фирма ЕООД, или да оставя нещата така както са написани и да предам това , което е подготвено до момента с името на ООД отгоре?

Saira

@Романтик ,а защо смяташ,че трябва да промениш първоначалното,което си написал?

Activis

Ти си един. Еднолично дружество. Според мен по правилно да е ЕООД. При ООД, е когато има повече от един собственик, нищо, че и двете са дружества с ограничена отговорност

Saira

@Романтик ,относно въпроса ти свързан с проекта-нещата ще са 50/50,един кестеняв мъж ще даде окончателното решение или неговата дума ще е решаваща в случая.Шансовете ти са много добри,мисля че ще успееш.
Относно жената с която предстои да се запознаеш-няма да е по-рано от лятото догодина.А не мога да кажа ,че нещата между теб и момичето,което харесваш са приключили,защото ти не може да сложиш"край".В следващата година отношенията ви ще зависят от теб-ако ти ги продължиш ще имаш контакти с нея,ако не,то тя няма да прояви инициативата и да те потърси.Ти си този от когото ще зависят събитията в следващата година.
Пожелавам ти успех с проекта и прояви повече Смелост!

Activis

@... аз честно да ти кажа, незнам правилно ли постъпих. Усета изобщо верен ли ми е. По горе съм ти описал в няколко поста. Незнам, защо ме води натам все... И тя защо се прави на безразлична, а знам, че не е толко..

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019