Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси - page 21 - Общи приказки - Форум UFOport - Page 21
 
Юли 05, 2020, 06:30:29 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 05, 2020, 06:30:29 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси

Започната от Activis, Октомври 25, 2018, 11:54:28 am

« назад - напред »

Романтик

Здравей ... и благодаря. Този кестеняв мъж отговаря за самото писане на проекта или е по оценката на проекта след като го предам- то аз вече промених всичко написано и започвам всичко отначало.А като краен резултат дали ще ме класират по този проект?Аз от около три години го подготвям.Много труд е това.Пък и идеята мие в помощ на хората.
А относно момичето - точно така, не съм казал "край" , а и не искам. Според теб има ли смисъл да я чакам?Защото нещо все ми казва,че с нея ще имам щастливо семейство - дали е така обаче. Щото пък любовта трябва да  е взаимна. Ти казваш,че тя няма да ме търси, а все аз - това дали означава взаимност, /защото усещам ,че и тя ме обича, може и малко да е /.Принципно тя е доста затворен човек според мен и скромна.Дори не зная дали има друг мъж, но дори и да има си я обичам.Друг едва ли ще я обича така , както аз. Само се притеснявам, дали психически ще издържа с това чакане.

Saira

@Романтик ,не вниваш в това,което пиша.Пак ще се повторя-този кестеняв мъж е свързан с окончателното решение дали да се класираш,от него ще зависи.Шансовете ти са добри за успех,но ще има колебание дали да те класират,затова казах 50/50.Не разбрах защо започваш всичко отначало,след като три години си го подготвял?! Относно названието,не е от значение дали пише ООД или ЕООД,не по това ще те оценят,а по друг критерий.Виждам една несугурност при теб и това много ти пречи .Бъди по СМЕЛ,от това зависи и успеха ти!
Относно момичето за което питаш,никой не те кара да я чакаш,казах,че друг човек ще се появи догодина,но как ще постъпиш от теб зависи.Ти си "господар" на събитията през следващата година.Още първоначално ти казах,че това момиче няма такива чувства към теб,каквито ти искаш да има и според мен не е подходяща за теб.Ти сам казваш,че дори и да имало ,друг мъж ти пак ще я обичаш-В случая не мога да кажа нищо повече.

Nom

ЗДравей  ...,
Включвам се в тази тема за да си задам въпроса, какво означава че самата аз съм твърде критична към офертите за работа. Това беше мнение от преди някоко месеца, като разбира се аз не се обиждам на никого който смята,че аз съм критична или  нещо друго. Какво означава това според теб   ... - твои думи.

Романтик

Благодаря .... Отнсно проекта съм сигурен в промените - защото първия досегашен вариант е неподходящ и всички неща там са под въпрос, докато с второто име нещата са точно такива каквито ги искат - и затова променям нещата.
А това момиче има ли си друг мъж и виждаш ли тя да се ожени за него?И дали няма да се промени към по-добро към мен или просто е обречена кауза моята?


Activis

@Nom още ли не си намерила желаната работа. Нищо ли не изниква. Надявам се да си по спокойна вече, защото това много те изнервяше и ти пречи доста на гледането към хората и се получават грешки.
@Романтик приятелю ти с работата ще се справиш. Но за другото се вслушай в съвета на  ..., тя няма да те подведе. Знаеш и аз съм горе долу в подобна ситуация, само, където при мен е малко по- различно в това, че сме имали връзка. Но не се затварай само заради нея и да я чакаш вече толко години. В моя случай също се надявам, но не се затварям за нещо ново, ако ме грабне. Незнаеш от къде може да се появи новата любов, а със сигурност ще се появи все някога. Лично аз всеки път си викам , защо съм бил толко луд да се ядосвам. Сигурно така ще си викам и след време за тази ситуация в момента..

Debora

@Романтик,оначава че другата година ще се появи друго момиче,което ще те харесва но ти можеш да пропилееш този шанс очаквайки момичето в което си влюбен сега да ти отговори на чувствата.Относно името на дружеството-ще е това от чието име изготвяш програмата и очакваш в бъдеще да ти бъдат приведени средствата.Кьсмет и от мен:-).

Романтик

Actavis, сходни са ни ситуациите да, дори са сходни и в това ,че доста силно обичаме. Иначе не се ядосвам вече.То и няма защо.

Activis

@... засякох жената, с която си говорим. Подвърди неща казани от теб. Каза също, че тя не постъпва правилно спрямо мен. И че един ден ще съжалява за думите си спрямо мен. Дори дето ти казах за НГ ,ме е излъгала. А лошия период за нея, който си видяла, е била болна. И може това да ти е показало. Но категорично каза, че тя няма приятел. Дори вика кой, въобръжаемия ли. Каза, че може и да харесва някой, но да не и отвръща.

Saira

@Nom ,Здравей! Първо на мога да разбера защо искаш да обсъждам нещо,за което вече доста пъти сме говорили.Не съм тук ,за да обиждам или да засягам когото и да било.Самата ти спомена,че си много зле финансово,нямаш никакви доходи.Посъветвах те най-чистосърдечно да потърсиш работа ,дори и такава която не е по специалността ти.Просто да се закрепиш финансово,а след това ще имаш възможност за нещо,което ще ти допадне и ще се преместиш.Тогава ти каза,че искаш кариерно израстване,т.е. държиш да работиш само по специалността си.Когато човек е притиснат няма право да избира,а ти подбираш.Затова казах,че си критична към това,което може да имаш като оферти.В случая ти сама правиш своя избор.
Ако не съм права,нека останалите потребители да изкажат мнението си.

Activis

Аз съм съгласен с теб. Аз също съм я съветвал, че дори за момент да не може да работи, каквото тя иска. Трябва да се хване на каквато и да е работа за да се препитава. Никъде не се казва, че ще е за постоянно, а временно за закрепване на положението....

Saira

@Activis ,радвам се,че казаното от мен се покрива с това,което се научил от тази жена.Да,за приятел е много ясно,че няма....това че иска да има е отделен въпрос.

Debora

Вярвам че само един финансово свободен човек има свободата да отстоява и да изисква.Когато си притиснат от обстоятелствата и нямаш помощ се бориш за насьщият и гледаш да оцеляваш.

Activis

Цитат на: ... в Ноември 27, 2018, 09:33:19 pm
@Activis ,радвам се,че казаното от мен се покрива с това,което се научил от тази жена.Да,за приятел е много ясно,че няма....това че иска да има е отделен въпрос.


Да @... така е. Гледам, какво публикува и виждам, че си я мъчи нещо. В началота на месеца ще хвърлим карти. Нов месец, нов късмет. Последен месец от тази сбъркана година

Debora

@Aktivis тя годината си е наред.Чудя ти се на ентусиазма и  на този на Романтик.Те ви затварят вратата а вие бльскате по нея.Не е любов това а засегнато его.Както и в моя случей(за сьжеление).Мислех че е принцьт на белият кон,идеализирах го,отхвьрлях хората ,които истински дьржаха на мен и в един момент осьзнах че е "краставата жаба", която никога няма да се превьрне в принц.И той половината живот си мина в илюзии...

Activis

Не бих казал его. Аз от това не се влиая. Чувства. Нали знаеш, че тях трудно се контролират. Тази година ми почня многа добре от всякакъв аспект. Но няма да завърши така. Надявам се новата година да бъде по- добра. Нищо не искам кой зняе колко

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019