Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси - page 73 - Общи приказки - Форум UFOport - Page 73
 
Юли 05, 2020, 08:44:06 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 05, 2020, 08:44:06 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси

Започната от Activis, Октомври 25, 2018, 11:54:28 am

« назад - напред »

Activis


Teomi

Благодаря!По-скоро ще се тропясам да спя,не съм привърженик на алкохола😁

Activis

Е 50мл. няма да ти стане нищо. Колкото да се полее.

Nom


Activis


Activis

@Elle как си. Оправи ли се?

Абе ти каза, че ще се появи някоя.. ама знам ли. Писах на две, три, но все някакви ботори.. Айде едната сеоказа, че си има приятел, но пък тя е по отворена от другите две. А най- мразя да вадя на някой думите с ченгел... и мисля да прикратя комуникацията. Няма да им вдигам акцийте.

Nom

Актавис, ако си задал правилно въпроса към мен за работите или за работата, няма нищо все още. Не съм ходила на едната среща, не ми ареса мястото определено. От другата сигурно другата седмица ще имам отговор.

Activis

@Debora губиш се нещо. Дон жуан да не сее активизирал.

Nom

Контакти се създават от работа, и всякакви такива. Нямам контакти, едната ми приятелка е богата адвокатка с дете, другата уж щеше да учи италиански - имат работа. Почти не излизам, няма къде да ходя. От там идва всичко, за съжаление. Хората около мен изчезнаха, друго момиче замина за чужбина с приятеля си. Това е.

Еlle

Благодаря, @Activis !По-спокойна съм, но не ми се вадят картите.Мярнах ,че ти си ги изкарал :)
Тоя тип опознаване с писане,работи ли?Не е ли по-добре, колкото може по-бързо среща и въобще личен контакт, протаква ли се с писане, отлага ли значи има нещо гнило,мисля.

Activis

А не, изкарах ги, защото се ядосах. Хем се опитваш да помагаш хем недоволни от отговора. Просто реших да провера и излезе същото. Е , когато ги извадиш. Иначе тая с приятеля първо ми блокира съобщениета , после ме махна от приятели. Не знам дали тя или той, но е без значение. Все тая. Оо да ако ми е интересна веднага прибягвам до това. Но понакога и с писане става да опипаш почвата. Почне ли да овърта ясна е работата. Най- мразя да ми се правят на интересни и на примадони. Аз понякога се правя на ударен да ги вида що за стока са. Иначе с тия дето пишех вече не ми се занимава, особенно като няма интерес, а и даим видагам акцийте, не мерси. Не са нищо повече. Ти и пишеш тя ботор един разговор ни може да завърже макар ей така само без нищо. Затова човек в такива ситуации не трябва да се ядосва. А да гледа напред. Не са единствените на света.

Еlle

Да, като се харесат двама души, то си проличава веднага в комуникациятя и няма нужда от фасони.Твоето няма да те подмине,който трябва да влезе в живота ти ще влезе.

Activis

Абе така е. Даже съм станал много спокоен. По принцип съм нервак. Пала бързо, но ми и минава бързо. Но осъзнах, че няма смисъл да се ядосвам, защото само си губя времето с това нещо. А видях, че си питала за някакъв. Струва ми се, че е някакво дърво тоя и може и да не го срещнеш скоро време.
Абе лошото е, че аз съм точен човек, но отсреща не дават същото. Принципен съм. Но повечето гледат изгода, на тях да им е добре. Все им е скучно, все не знам си, какво. И накрая се хванат с някой олигофрен безмозъчин, само защото им е интересен и после реват... и, ако са женени ся развеждат. Но най- са ми странни хората дето все тичат по някой очивидно не ги искащ... И на мен ми се е случвало, но тия неща човек сям трябва да си ги осъзнае, иначе се самозалъгва.

Еlle

Питах за бившия.Надявам се в предсказанията на онази жена и съм нетърпелива вече.Всичко, което е казала преди 3г. на моя близка се случиха, пък и имам прогнози сега за декември, за февруари също и скоро ще разберем ;)

Activis

Да ти кажа връщал съм се, но нищо не се променя. Затова съм си казал, че по- добре назад Не. Малко са тези, които могат да познаят. Но щом го лежаеш. Трябва да си дадеш сметка дали ще бъде добре за теб самата. Вярно хората се променят.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019