Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси - page 79 - Общи приказки - Форум UFOport - Page 79
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Септември 26, 2020, 10:58:12 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси

Започната от Activis, Октомври 25, 2018, 01:54:28 pm

« назад - напред »

Еlle

Карай я спокойно,това постоянно търсене и удряне на камък те ядосва.Пробвай ей така да си живееш,без да търсиш навсякъде жената.Теглих ти карти съвет -първа е Силата-имаш застой,използвай това време за себе си,да научиш и работиш ,следва финансово благополучие и успехи.

Activis

Всичко си имам.. само тази пуста любов. А и не искам някоя дето само ще гледа ползата, такава не ми трабва. То си е застой при мен от няколко месеца. Както викаш все на камък.


Nom

@Activis нарочно пиша в твоята тема Нека през тази година, а да ти гоожелая разбира се да срещнеш любовта. Не само това да намериш сродната душа,  момичето за теб, да бъдете заедно, тя да ти носи щастие и късмет

Activis

Дано,че на днешно време е трудно да се намери нещо, което да си заслужава и да има разбиране.

Еlle

@Morena,мисля да си взема карти Ленорман.Би ли ме насочила коя колода е подходяща за начинаеща и значенията също откъде да гледам.При Таро,различни автори дават различни значения и е много объркващо.

Activis


Еlle

Цитат на: Activis в Януари 03, 2020, 02:39:31 amhttps://karti-taro.com/cat.php?id=10 тук има доста видове.


🙂Мерси!Ще погледам хубаво,че имам не нужни книги за Таро и ме е яд.

Activis

Е и Тарото си е хубаво. Ама то тълкуването си идва от теб. Аз не съм чел книги за него.


Еlle


Еlle

В крайна сметка да ви кажа,че никой тук не ми е дал дори близка прогноза за случилите се неща при мен.Исках да се уча и помагам тук,но ОВ или няма или се сблъсвам с не желание да се погледне в себе си,котират се захаросани версии,и тъпане на едно място и нищо.Но често едно НЕ,не е лошо ,а шанс че идват нови и по-добри неща,стига да си отворил съзнанието и си готов да промениш първо и единствено себе си.Ще продължа да хвърлям карти,на кой и дали ще публикувам оставям за себе си.
П.с.-и понеже винаги става дума за любов,една тайна-ако един мъж,иска жена,нищо няма да го спре,нищо.Мъжете мислят праволинейно.Или за теб,или за друга,или друго.😉

Activis

Така е. Като кажеш Не...драпат за Да. ОВ изключена, мълчат.

Teomi

Аз колко пъти да го казвам.Когато един мъж иска една жена,даже и собствените му деца (ако има такива)не го спират....Няма сила,която би спряла мъж да се обади,или да пише.Винаги ще намери начин,ако има желание.Но само ако има желание.Щом не се обажда и не търси,значи няма интерес.Просто е...

Teomi

Elle,относно твоя въпрос...При появата на проблем един мъж разсъждава различно от една жена.Жената има нужда да споделя с други хора,за да получи съвет как да постъпи.Мъжете искат да се справят сами.Един мъж първо се затваря в себе си,за да се опита сам да намери решение на проблема.Едва след това би споделил и то първо с някой мъж.И когато една жена го попита какъв е проблема (ако той все още не е готов да говори по темата),той започва да се дразни,оттам студенината.Затова не питай какво го мъчи,ако иска-сам ще сподели.А това рано или късно става,ако те чувства близка.Просто му покажи,или кажи,че си до него,ако има нужда от теб. Казвам ти го от собствен опит,винаги действа.

Activis

Затова трябва да му пише.
Теоми права си, ама като гледам това никой не го взема под внимание.. Малко мазохистично с месеци нарид, години... Сам трабва да осъзнае човика иначе не става.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019