Какво е безрезервната любов? - Лично творчество - Блог на форума - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Май 28, 2020, 03:23:25 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Какво е безрезервната любов?

Започната от Nom, Декември 16, 2019, 06:05:32 pm

« назад - напред »

Nom

Много думи съм изписала за любовта - истинската, безусловната, несподелената или темата за това Какво е любовта?
А всеки един от нас е чувал за безрезервната любов. Влюбваме се с идеята за любовта и показваме и даваме най-доброто от себе си много често на грешните хора. Това не е грешка, те просто не са за нас - за мен и Вас. Не се примирявайте, любовта е просто едно увлечение по другият срещу нас. Един ден аз и Вие ще се събудим и ще бъдем щастливи. Всеки заслужава щастие и безрезервна любов.
Ето и въпросът: ,,Защо?" трябва обичаме другите, защото имаме нужда от взаимоотношения, защото сме създадени да сме част от общество, защото сме емоционални творения и създания.Всеки проявява любов към някого, за когото предварително знае, че ще я отхвърли тази любов. Така ние трябва да се научим, да приемаме дадената ни от Бога безрезервна любов, и да спреме да се опитваме да я заслужим. Всеки мечтае за безрезервната, вечната дори прекрасната любов, която никога няма да ни разочарова. Копнежът за безрезервната любов е толкова силен, съпътства ни едва ли не на всяка крачка, но ние пак не се отказваме от тази своя мечта.Ако искаш да усетиш безрезервна любов, трябва да я търсиш най-вече в себе си, после да я търсиш от най-близките си роднини, но не и в хората около себе си. Това е любов, която може да ти даде дори и твоят домашен любимец, сед като веднъж вече сме го спечели. Може би защото още от самото началоте са ни видели такива каквито всъщност сме - грешни, несъвършени хора, лоши хора - хора, които въпреки това са избрали да бъдат с тях. Така те се явяват все едно същества от друга планета,
Безрезервната любов, е любов в розово, майчината любов е безрезервната любов. Любовта на майката се раздава щедро, дори безплатно, доброволно, създава щастие за всеки, който я е изпитал. Освен на безрезервна любов, майката ни учи и на търпение. Дарявайки ни частица от себе си, тя ни дарява своята безрезервна любов. Всяко дете има нужда от нея. Децата понякога силно и дори отчайващо се нуждаят да разберат колко много ги обичате.
Да си обичан,но и да обичаш безрезервно - това е по скоро едно голямо чудо. Ако това наистина се случи, то тогава безрезервната любов е може би дори някакво свръхестетвено явление. Тя, а именно безрезервната любов осмисля всичките ти усилия и обезсмисля всичките ти тревоги. Водени от тази безрезервна любов, ние няма да се оставим на произвола изведнъж. Няма да си позволим да ,,висим" в безтегловност.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019