Най-страшният кошмар, който съм сънувал - Лично творчество - Блог на форума - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 26, 2020, 02:37:46 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Най-страшният кошмар, който съм сънувал

Започната от Странен, Октомври 24, 2018, 10:18:06 pm

« назад - напред »

Странен

В тази картинка съм опитал да изобразя най-страшния кошмар, които съм сънувал. Сънят се оказа пророчески и се сбъдна.

Activis

Странен интересно ми е, какво точно си сънувал. Виждам нещо като гора, черна поглъщаща дупка и нещо силуетно, едното показващо някаква опасност, и някакво указание на дървото закачено.
Онзи ден ли си сънувал съня? Че онзи ден сънувах кошмари, зящото доста се въртях, но за съжаление не помня. Помня само, че и бившата приятелка учястваше от време на време

Странен

Това е черен вихър насред гората. Сънят беше преди много години, като картинка не беше нищо страшно. Но вихърът беше същност, която всеки от нас познава но никога не е виждал. Дух олицетворяващ злото и носещ смърт. Когато в съня ми вихърът се завъртя се чу силен звук, като от двигател на високи обороти. Звукът беше пронизващ и много плашеш. Събудих се ужасен. След това по време на медитация съм предизвиквал този дух и съм се борил с него. Като от тази битка имах реално нанесени удари по лицето и тялото.
Когато вихърът се завихря слънцето винаги става черно....

Activis

С медитацията явно си се пренесъл в друго измерение, при което си навлязал в чужда територия. Доста интересна случка. Дори е малко плашеща. Но явно силния ти дух и воля ти е помогнал да се справиш, въпреки пораженията по теб

Странен

Цитат на: Activis в Октомври 25, 2018, 09:40:02 am
С медитацията явно си се пренесъл в друго измерение, при което си навлязал в чужда територия. Доста интересна случка. Дори е малко плашеща. Но явно силния ти дух и воля ти е помогнал да се справиш, въпреки пораженията по теб

Не не се справих това ми обърка много силно живота. Просто започнах да мисля по философски. Но наистина е плашещо още повече, че след като нарисувах картината отново ми се случват неприятни случки и плашещи до смразяване събития - буквално днес. Не зная какъв ще е края на висчко. Уплашен съм и знам, че това е сила която не мога да победя.
Изобразих същността, която ми отне всичко тогава. Каквото и да стане сега с мен сега всички я виждат. Мога да не мога да я победя но мога да я нараня.

Activis

Може би отново си предизвикал това нещо. То може би ще те направи по- силен, каквото и да става

Тара

Цитат на: Странен в Октомври 25, 2018, 09:45:50 pmНе не се справих това ми обърка много силно живота. 

Каквото и да стане сега с мен сега всички я виждат. Мога да не мога да я победя но мога да я нараня.
Чак сега видях тази публикация, надявам се да си преминал благополучно през това.
  Обикновено нападения се случват в началото на пътя към светлината и истината, тогава когато не си достатъчно силен или имаш енергиен спад. Спад в енергията се получава при силно негативни емоции и в резултат ставаш незащитен.
  Защитата е задължителна до тогава, докато напълно овладееш емоциите си, което е дълъг процес, но не и невъзможен. Защита от твоите ангели хранителни, от Бог, от Архангел Михаил - просто трябва да помолиш за това. И разбира се ако вече работиш енергийно - изчистване на всички поляризирани емоции, на целия страх, на собствените ти фини тела от натрапници./но не и да се бориш с "нещо"/. Светлината, високите вибрации на радост и любов, на възхищение и въодушевление са естествена защита, защото на  "нисковибрационните същества" не им понасят високи вибрации.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019