Имат ли предмети, намерени на улицата магично значение - Парапсихология - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 25, 2020, 11:46:33 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Имат ли предмети, намерени на улицата магично значение

Започната от Ines Said, Април 14, 2020, 12:58:41 am

« назад - напред »

Ines Said

Здравейте , днес се замислих че често ми се случва да виждам разпиляни карти за игра докато се разхождам, аз лично винаги се вглеждам и след това проверявам значението им . Наскоро се случи и аз и сестра ми да намерим плочки от домино за игра , преди няколко дни намерих и паднало копче. За вас подобни предмети имат ли някакво по - паранормални значение , вид комуникация или знак от висшите сили или го смятате за суеверие ?

Тара

Препоръчвам да бъдеш внимателна с намерени предмети на улицата. А иначе можеш да ги четеш като знаци, ориентири ако си задала въпрос и търсиш отговор на него.

Morena

Цитат на: Ines Said в Април 14, 2020, 12:58:41 amЗдравейте , днес се замислих че често ми се случва да виждам разпиляни карти за игра докато се разхождам, аз лично винаги се вглеждам и след това проверявам значението им . Наскоро се случи и аз и сестра ми да намерим плочки от домино за игра , преди няколко дни намерих и паднало копче. За вас подобни предмети имат ли някакво по - паранормални значение , вид комуникация или знак от висшите сили или го смятате за суеверие ?
Замислих се за същото онзи ден.
Често намирам стотинки на улицата. А вчера докато се прибирах към вкъщи намерих малка играчка на Пепеляшка.
Няколко човека в живота ми са ме наричали така. Не знам какъв знак е. Тези хора вече не са част от моя живот.

Ines Said

Аз лично не ги вдигам от земята , предметите според мен попиват от енергията на собствениците си , но ги смятам за знаци и пътеводители

Nom

Намирала съм стотинки на входа, на къщата, където живея, бяха 2 ст. Не усетих нищо негативно. Мисля че знам и на кого са

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019