Страхувам се от бившия ми шеф! - page 2 - Парапсихология - Форум UFOport - Page 2
 
Септември 21, 2019, 11:09:58 pm

Новини:

Внимание!!!Сайта е малко променен, но това се прави за да е по-удобен за всички. Сигурен съм , че ще свикнете с новата версия и тя ще ви е по-удобна.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Септември 21, 2019, 11:09:58 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Страхувам се от бившия ми шеф!

Започната от Nom, Май 04, 2018, 01:40:35 am

« назад - напред »

Nom

Нямам намерение да се връщам в бившата ми фирма, предпочитам да отида на ново място, нови хора, нова длъжност. Той се е сетил, сега е намерил време да прегледа протоколите, и е  забравил какво съм оставила. Аз обаче не съм лъжкиня и обикновено говоря истината. той се беше наговорил с моя роднина, и беше правил интриги срещу мен и сега аз да се върна.

Activis

Не казвам, е си лъжкиня. Затова казах, че ми се струва лош човек

Nom

Много ще се радвам ако след това следва изпращане на вещите му до Англия, което предчувствам че ще стане. Той е болен от шизофрения, лекуван е и от Софийския психодиспансер му казали че е добре и няма нужда от лечение. Усещам краят на тази история.

Activis

Това не се лекува напълно. Може би е в ремисия. Доста си е опасна таза болест. Давай му , каквото трябва и не се занимавай

Nom

В ремисия е но аз не го харесвам. Провали ми плановете за понеделник, но какото трябва ще направя, аз знам какво е било и какво не е.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019