Юли 20, 2019, 11:39:10 pm

Новини:

Как да задам въпрос на форума UFOport?
Моля задавайте въпросите си точно и се старайте максимално подробно да опишете  ситуацията в която се намирате.  Всеки въпрос трябва да е добре разгърнат и подробен!
Обърнете внимание на правописа!
Въпроси зададени мързеливо и с малко текст ще се трият.


Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Юли 20, 2019, 11:39:10 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Страхувам се от бившия ми шеф!

Започната от Nom, Май 04, 2018, 01:40:35 am

« назад - напред »

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Nom

Нямам намерение да се връщам в бившата ми фирма, предпочитам да отида на ново място, нови хора, нова длъжност. Той се е сетил, сега е намерил време да прегледа протоколите, и е  забравил какво съм оставила. Аз обаче не съм лъжкиня и обикновено говоря истината. той се беше наговорил с моя роднина, и беше правил интриги срещу мен и сега аз да се върна.

Activis

Не казвам, е си лъжкиня. Затова казах, че ми се струва лош човек

Nom

Много ще се радвам ако след това следва изпращане на вещите му до Англия, което предчувствам че ще стане. Той е болен от шизофрения, лекуван е и от Софийския психодиспансер му казали че е добре и няма нужда от лечение. Усещам краят на тази история.

Activis

Това не се лекува напълно. Може би е в ремисия. Доста си е опасна таза болест. Давай му , каквото трябва и не се занимавай

Nom

В ремисия е но аз не го харесвам. Провали ми плановете за понеделник, но какото трябва ще направя, аз знам какво е било и какво не е.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019