Каква е моята болка? - page 8 - Парапсихология - Форум UFOport - Page 8
 
Септември 21, 2019, 11:17:40 pm

Новини:

Внимание!!!Сайта е малко променен, но това се прави за да е по-удобен за всички. Сигурен съм , че ще свикнете с новата версия и тя ще ви е по-удобна.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Септември 21, 2019, 11:17:40 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Каква е моята болка?

Започната от Nom, Октомври 08, 2017, 02:18:13 pm

« назад - напред »

Enona

Цитат на: Nom в Март 04, 2018, 04:58:32 pm
Аз съм оставила нещата така. Това е краят.

Не можеш да оставиш нещата така! Колко пъти си писала на хората във форума да се стегнат, да направят нещо си, да вървят напред... Защо ти самата не го прилагаш?

pralina

 Enona,  тя търси стабилност и сигурност, каквато една подходяща работа би и дала. Разбирам я. Без помощ от близки не може да предприеме  важни  крачки.

Nom

Просто са ми близки. Добре е да знаят за здравето ми. Но пак не виждам изход.

Enona

Аз незнам каква точно е операцията, от която се нуждаеш. Но ти и преди работеше, правеше преводи, така че мисля, че не е заради осигуровките и парите. Може би имаш нужда от физическа помощ след интервенцията...

Teomi

Ном,от кого в крайна сметка зависи влизането ти в болницата?

Nom

Така, от кого зависят от това да се уговори дата за постъпване защото сега времето било лошо и трябвало да се изчака че да станело по топло.

Teomi

Зимата болниците избягват да правят планови операции,заради грипните епидемии.Поне в Бг е така,тук няма такова нещо.Върви с майка си на нов преглед,щом иска.Все пак винаги търси мнение поне на 2-ма лекари,специалисти.Ако наистина е наложително-назначи си дата,сега времето се стопля и ще успееш.

Louise

NOM , няма не наказано зло. Karma is
a bitch!!!!

Nom

Трябва да, успея Тази седмица. Няма да ходя на никакви консултации, явно ще Действам сама. Наложително, знам че ще успея, не мога  повече, просто не мога 

Nom

Съсипана съм и психически и всякак и съм се примирила.Тормоз,издевателстване, обиди, удари. Енона моля се да си права и на 7ми вече да съм вътре.

Nom

И така, болката се върна отново. Аз съм си без работа и сега ще е много трудно. Остават неизплатените заплати. И болката остава.

Nom
@Saira , @Activis не търся съжаление, за мен тази Коледа е поредната в която никъде няма да отида, няма да имам работа и пари. Чувствам се изоставена, тъжна. Не търся съжаление, търсех помощ, но не видях такава  - не говоря за за Вас. Именно за това пиша в стара тема, защото моята болка е липсата на работа. Искай да имам работа, дори искам тази която загубих преди 3 години или тази която загубих през март, но чувството  е друго. Чувствам се измамена и предадена. Наранена и отхвърляна,не искам Коледа, искам да имам работа и повече възможности, и понякога се питам толкова много ли искам.

Странен

Цитат на: Nom в Декември 23, 2018, 05:27:19 pm@Saira , @Activis не търся съжаление, за мен тази Коледа е поредната в която никъде няма да отида, няма да имам работа и пари. Чувствам се изоставена, тъжна. Не търся съжаление, търсех помощ, но не видях такава  - не говоря за за Вас. Именно за това пиша в стара тема, защото моята болка е липсата на работа. Искай да имам работа, дори искам тази която загубих преди 3 години или тази която загубих през март, но чувството  е друго. Чувствам се измамена и предадена. Наранена и отхвърляна,не искам Коледа, искам да имам работа и повече възможности, и понякога се питам толкова много ли искам.

Когато човек иска, трябва да знае кой ще му дава.  Ти имаш работа, бъди добра в това, което правиш и спри да се самосъжаляваш. Все още силите те пазят от твоите мечти.

Activis

@Nom Странен е прав. За себе си съм се убедил, че, колкото по се оплаква човек,толко повече, не му се получават нещата. И да ти кажа случвало ми се е, затова спрях да се оплаквам, за каквото и да е. Вярно не всичко върви, както ни се иска, но такъв е живота.
Ето одеве засякох бившата.. разменихме по едно здравей само. Искам, да се оправят нещата, но колкото и да се оплаквам, това няма да помогне.. Отново ме е блокирала, но това е нейно решение. Дори преди викаше, че и здравей няма да ми каже и няма да ме погледне., защото ние не сме били никакви, дори и приятели не сме.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019