Къщата на духовете - Парапсихология - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 25, 2020, 12:41:57 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Къщата на духовете

Започната от Ines Said, Ноември 21, 2019, 11:48:53 am

« назад - напред »

Ines Said

Здравейте магове и ясновидци, опитах се да постна темата в секция магии но не ми се получи - искам да ви разкажа за жилището в което аз и семейството ми се мъчим повече от 25 години. Наследствено е от дядо ми по бащина линия - дядо го преписа на баща ми като първороден син , което породи голяма вражда с по-малкия му брат и жена му. Бях малка , когато това стана - имаше скандали и клетви, даже заплахи за побоища от въпросните роднини. От както сме се нанесли се повтарят едни и същи случки и проблеми - финансови грижи , скандали , постоянно чупене на предмети, шумове нощно време, безсъние, нервност, загуба на предмети . Даже домашните ни любимци постоянно боледуват. Пробвахме какво ли не - попове вкл. екзорцист , който каза че земята е силно замърсена (имало е убийство на мястото на днешния ни вход) и отделно леля ми и чичото са правили магии. Последния ужас е отпреди два дни , когато огледало с човешки размер се сгромоляса и замалко да убие кучето ни. Човек, който се занимава с разваляне на магии каза че трябва да се изнесем и да продадем или дадем под наем това жилище. Някой от вас има ли подобен опит или идея как да се справим с проблема ?

Ines Said

@Nom понеже виждам че си пуснала тема за демони , може ли да става дума за демонично влияние

Activis

Ако е демонично влияние, то ще ви обладае. По- скоро е някакво присъствие на духове.  Но щом нищо не помага, варианта вече са ви го споменали. Под наем, или продавате.

1. Като метод може да пробваш с разпръснато семе от анасон около вашия дом. Същото отблъскващо действие имат и семената от резене.

2. Използвай стъбло, листа и коренище от пищялка. Ако искате да направите амулет срещу зли духове, задължително трябва да използвате листа и цветове от репея или стрити дафинови листа

3. Изгарянето на листа от коприва на предварително направена жарава прогонва зли духове.

4. Детелина. Листата се потапят в оцет в продължение на три дни. Тя се носи в червена торбичка. След тези три дни се пръска с тази течност.

Ines Said

Благодаря за отговора ! Ще пробвам методите , макар че опитахме какво ли не - яйца , морска сол, тамян и , светена вода и т.н. Даже радиестезист наехме , но уреда му за измерване изгърмя докато работеше над скицата на апартамента 😱Въобще целия вход е обременен - в съседния апартамент една жена се самоуби с хапчета , има поне 4-5 смъртни случая. Можеш ли да видиш в какъв период ще можем да излезнем от жилището - на първо време обмисляме наем или размяна на жилище като бартер

Activis

По скоро търси продажба. Без бартери и без наем. Периода зависи от вас самите, но е най- удачно да се действа. Пробвай тези неща, ако стане нещо.

Nom

Не мисля,че продажба или отдаване под наем ще помогне. Усещането ми,е че мястото трябва да бъде изоставено.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019