Нежелана хипноза и как да се справим с нея - Парапсихология - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 25, 2020, 11:39:45 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Нежелана хипноза и как да се справим с нея

Започната от Мисионер, Март 10, 2019, 01:41:34 pm

« назад - напред »

Мисионер

Може би ви се е случвало и на вас. Започвате да говорите с някой, той ви задава нестандартен въпрос или ви обижда индиректно. Вие не знаете, какво да отговорите и изпадате в ступор, мислите ви се разпиляват. В такъв момент, не можете да се съпротивлявате и е възможно да давате отговор, който иначе не бихте дали. Разчупват се шаблоните ви на мислене. Това е хипноза в чист вид. Това е нежелана от вас  хипноза и тя се получава от това, че някой навлиза твърде в личното ви пространство и това се случва неочаквано за вас.

Хората, които задават такива въпроси обикновено са примитивни, това е защитна реакция която са изградили за да не дават те отговори. Това са завистливи хора преживели силно нещастие в живота си.

Как да се борим с това, първото е не бързайте да отговаряте. Винаги отговаряйте на такъв въпрос с още по-арогантен въпрос. За съжаление за да победите в такъв разговор ще трябва да слезете на нивото на манипулатора та дори и под него. Задавайте по некомфортни и неудобни въпроси.  Ще пиша още по темата в последствие, ако има интерес.

Activis

Интересна тема. В такива ситуации трябва умелост и увереност.

Nom

Интересувам се, темата е интересна, а и  ми се стрва че неволно доста често попадам под хипнозата на някого, но всъщност аз като човек който бива вкаран в хипноза има ли начин да вкарам отсрещната страна в същото състояние!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019