Преживяното дали са паник атаки? - Парапсихология - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 25, 2020, 11:50:00 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Преживяното дали са паник атаки?

Започната от Nom, Ноември 14, 2019, 07:29:20 pm

« назад - напред »

Nom

Извинявам се за темата.
Здравейте, вчера преживях истински стрес в къщи. Имах пролем с наводнение в кухнята и проблем в още една стая, обзеха е мисли че могат да ме изгонят. До днес не съм се успокоила, изобщо. Днес пак същото изживях стрес,  някакви шумове  идвали от мен,  и ме обзе чувство на паника и страх, и в момента трепера и не мога да се съвзема. То всеки  чува шумове какви ли не. Какво става паник атаки ли преживявам, от сутринта нищо не мога да хапна,плаче ми се. Страх ме е. Незнам какво става с мен? Не мога и да спя.

Activis

Не се спичай. Нямаш никакви паник атаки. Просто това е от притиснението, заради нещата, които са станали.

Nom

Ужасът си го преживях и днес и още не мога да се успокоя, по едно време бях, но пак не мога. Направо се разплаках по едно време, че и сега и аз не знам какво става.

Activis

Абе спокойно. Ще мине. Доста си се притеснила. Случват се такива неща от битовизма. Но не си внушавай разни такива неща.

Nom

Сигурно, някой ще ми се изсмее. И за някой това ще е поредната глупост, за която някой е споделил, моля не ме съдете, не се чувствам добре и без това.

Activis

Ще се оправиш. Психиката ти е леко отслабнала, но не е нещо, от което може да се притесняваш. Това е от натрупване.

Nom

Да прав си, натрупва се , седенето в къщи, също дейсва по същия начин, отказите за работа също. Цяла година не отидох никъде и това. Липсата на контакти също, аз почти не излизам - и това.

Morena

Успокой се. Не станало нищо страшно
Аз онзи ден на курс по кормуване щях да се блъсна в автобус. Инструкторът беше нервен , заядлив селяндур. Каза ми , да те видим какво можеш и вдигна ръце. В последния момент заби спирачки. Аз се тресях от нерви. Исках да слезна от скапаната му кола. В резултат на стреса получих кръвоизлив в окото. Лекарите не ми обърнаха внимание. За капак и на работа ходя с това око. Ама какво да правя.
Гледай да се успокоиш сама. Да не избие на слабото ти място.
Купи си нещо за себе си или си подреди празнично апартамента. Това поне действа за кратко.

Еlle

@Nom ,натрупало ти си е и в един момент си рухнала.Горе главата, ще мине, ти си силно момиче!Вземи си някакви билкови за отпускане -мента ,глог и вал. с  маточина или пий чай от маточина, не се мъчи, помагат.И на мен ми се е случвало, просто се натрупва и в един момент даже от нещо минимално битово проблемче с което отново сама трябва да се оправям и рухвам.Природата и спорта също много помагат.

Nom

Благодаря Ви, всеки има такива моменти. Като че ли съм по добре, но ще видим, много трудно излизам от такива ситуации. Обикновено сама се успокоявам. Дай боже и този път бързо да изляза от собствената си паника.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019