Случайните еднакви числа - Парапсихология - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 30, 2020, 05:52:42 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Случайните еднакви числа

Започната от Nom, Януари 05, 2019, 06:35:55 pm

« назад - напред »

Nom

Здравейте, на няколко места във форума съм срещала теми , запитвания за повтарящите се числа. В следваите редове,
ще Ви запозная с тяхното значение!

Nom

Числата винаги са играли и са имали важна роля в живота на човека. Още древните цивилизации са им придавали свръхестествени свойства. Някои числа са предричали щастие и успех, а други били използвани при изготвянето на различни пророчества. Според много от изевстните ни общоприети убеждения повтарящите се числа винаги носят нещо мистично, загадъчно и непознато за нас самите -хората. Това е една необкиновенна реалност, на която повечето от нас не отдават никакво значение. Някой, вярват а някой не че тези комбинации от числа сбъдват желания. Те са ясен символ на синхорнизация и скриват в себе си дълбоко послание, идващо някъде от духовния свят, разкривайки постепенно своите скрити тайни. Може би често или може би понякога сте забелязвали, че часовникът Ви показва 22.22 или 11.11. Най-вероятно Вие самите сте отдавали тази поредица от цифри на случайност. Всяко едно число има своята символика и съдържа съобщение, отправено специално към Вас. Научете се да обръщате внимание на тези повтарящитeсе числа. По този начин ще съумеете да се предпазвате от неприятности и да бъдете подготвени срещу трудностите. Когато числата се превърнат в букви, ние - хората, ще се научим да разбираме себе си, природата и цялата Вселена много по  лесно, защото на някой от нас им е наистина трудно на разгадаят символите, ако само те са числа. Цифрите могат да жзночовот настъпването на неприятен инцидент или щастливо приключение например. И така в следващите редове, ще Ви запозная със значението на повтарящите се числа:
0 или още 00:00 ви казва тази комбинация, че именно сега става нулиране на всички програми в живота ви, така животът Ви тръгва от начало, от нулата. В това време е необходимо да си осигурим тишина за ума, да проявим смирение и спокойствие. Просто затаете дъх и тихо изчакайте да премине това време.
Числото 11 или 11:11 означава нов жизнен цикъл, ново начало. Именно сега е времето за нов старт в живота и нови начинания. Време е да повярвате в себе си и да стъпите в новото и напълно непознатото. Именно сега в живота ви ще започнат да се отварят нови врати - символ на нови възможности. Трява да съберете цялата си вътрешна сила за да погледнете и да реминете през тази врата.
Числото 12 или 12:12 - възможност всеки видял тази комбинация да получи своята Висша мъдрост и знания. Това е знак за защита и покровителство. Това е много благоприятно и добро съчетание на цифри, което говори, че човек е постигнал хармония и равновесие с околния свят.
Числото 13 или 13:13 - носи трансформация и изчистване, колкото и фатален вид да има това число. Такова съчетание на цифри говори, че е дошло време да направите преоценка на живота си до тук, до момента в който видите тези числа. Именно сега е необходимо да сложите ред в него и да се избавите от всичко излишно, което ви пречи да вървите напред. Стари дрехи, дори стари мебели, който  само ще ви напомнят с тъга за миналото, те само ще ви пречат и ще бъдат излишни в живота ви, дори стари приятели, които вече не са ви такива.
Числото 14 или 14:14 - символ на любовта и не само.Необходимо е да постигнете равновесие между своя живот и околния, заобикалящият ви свят.
Числото 15 или 15:15 - знак, че трябва да развивате творчеството в себе си, своите творчески умения и таланти
Числото 16 или 16:16 - не хабете силите и енергията си напразно. Добре би било да концентрирате своето внимание върху онова, което за вас е наистина важно и значимо.
Числото 18 или 18:18 - Оставете всичко ненужно, всяка ненужна емоция, преживявания, страхове и комплекси, които ви пречат да се движите свободно напреди нагоре. Дошло е време за вътрешно очистване и обновяване са Вас самите.
Числото 21 или 21:21 - Настпъването на позитивни промени в живота ви, възможност да осъществитке мечтите си и да се реализират вашите дълго чакани планове. Време е да се материализират мислите  Ви и да се осъществят желанията Ви . Това е време, когато си струва да се мисли за хубавото, да се говори за хубавото, да се мечтае и да се вярва в хубавото и доброто и да сте щастливи най-вече!
Числото 22 или 22:22 Позитивно число, символ, на това че е време за отдих и почивка. Трябва да отделите внимание на себе си и на своето здраве. Възстановете духовното и физическото си равновесие. Тази комбинация означава и успех в начинанията, подобрения в личния живот.

Activis


Nom

Оставям темата @Странен да я види и да прецени какво да прави с нея!
Може и да съм сгрешила.

Activis

Аз дадох като допълнение само. Че тук пише и други неща

Cvete

@Nom, какво означава това, че всяка вечер виждам часовника в 21.11 часа? Колкото и да го избягвам, винаги се случа.

MyHigherSelf

Цитат на: Cvete в Януари 19, 2019, 01:41:36 pm
@Nom, какво означава това, че всяка вечер виждам часовника в 21.11 часа? Колкото и да го избягвам, винаги се случа.


Комбинация от цифрите 2 и 1 символизират врата към душевното издигане в твоя случай.
Числото 11 представлява два стълба, които заедно създават портал. Като врата, която е направена от две равни части отляво и отдясно, която е създадена за влизане от едно място на друго. От миналото в бъдещето. От 3-то измерение в 5-то. От страх в любов.Колкото повече 1-ци,толкова по-добре.Сега не започвай да ги търсиш насила.Вселената не работи така.Но това се отнася само за теб и твоя случай.(и моят)

Cvete

Благодаря @MyHigherSelf !
Не ги търся. Това е така може би повече от 6 месеца. Първоначално бяха различна огледални числа. Не обръщах особено внимание, т.к. до тогава знаех от детските си години, че означава, че някой мисли за теб. После започнах да забелязвам точно едни и същи повтарящи се или огледални числа. Слуайно попаднах във Фейсбук на статия и тогава разбрах, че имат съвсем различно значение. Но за това число нищо не пише. А, него виждам всяка вечер от няколко месеца насам.

Nom

@Cvete трите еденици са символ на това,че мислите ти, ти сама успяваш да ги превърнеш в реалност.
Точно заради това трябва д а имаш вярата, че всичките ти мисли и желания ще бъдат реалност и не бива да те е страх- гона е ангелско число, твоите ангели хранители ще ти помогат за твоята цел или мечта в живота. Символът като цяло на 21 11  и да се реализират дълго чаканите ти планове, могат да се материализират мислите и да се осъществят желанията ти.

Cvete


Activis

Незнам Ном, но аз доста често виждам еднакви числа през целия ден в дълъг период от време.. незнам защо, но честите комбинаций са 11.11, 15.15, понякога 16.16, 20.20 и 21.21, но по често се случва 22.22.. Претърпявам някаква трансформация..

Nom

@Activis в моя пост има информация за тези две двойки числа. В началото на темата.

Activis

Цитат на: Nom в Януари 19, 2019, 09:17:50 pm
@Activis в моя пост има информация за тези две двойки числа. В началото на темата.


Знам видял съм, но защо все ги виждам, като сега как погледнах преди мялко и 19.19... Аз чета значението им, но незнам защо трябва да ги виждам почти всеки ден..

Nom

Вселената ти изпраща тези числа и ти дава знак, прави ти намек
Намеква ти. Трябва да промениш някого и нещо в своето обкръжение. Да почистиш своето обкръжение.
ти  самият си дал отбой, и Вселената ти го напомня.
Когато тя усети,че си промени нещата, тя ще спре да ти израща и тези числа.


Activis

Да опитвам се да разширявам кръга от познати на новото място, на което съм, то не е толко ново де. Но знаеш след раздялата ми останах отново в положинието,  в което бях когато дойдех втози град.. И това го приех тежко. Но започнах да се стабилизирам вече.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019