Струва ли си да се доверим на сънища? - Парапсихология - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 29, 2020, 01:56:45 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Струва ли си да се доверим на сънища?

Започната от Странен, Юни 13, 2019, 01:54:41 am

« назад - напред »

Странен

От малки ни учат, много, много да не обръщаме внимание на сънищата. За повечето "трезво" мислещи хора, сънищата са плод на въображението, игра на подсъзнанието или просто продължение на недовършените през деня задачи. Малцина са тези, които вярват искрено в пророческите сънища, дори и да сънуват такива, невярващите се стараят да ги игнорират и не им обръщат внимание. Хората са се научили, да се абстрахират най-вече от кошмарите. Дори, има поверие, че лошите сънища не се разказват да не вземат да се сбъднат, или пък се разказват на течаща вода, или до обяд, или след обяд.
Когато се сбъдне пророческия сън, често чуваме: "Това е съвпадение, мислил си за това и то е станало..."

Честно казано, мен ми писна от невежество и бабини деветини по отношение на сънищата и за това пиша този текст.
Не зная, кой има интерес хората да са заблудени и да се страхуват от съня си, но съм сигурен, че има хора с интереси да няма осъзнати личности.

Не вярвайки в пророчеството на съня, губим много...Губим магията на живота. Губим и възможността да предвиждаме бъдещи събития. Губим връзката си с умрелите. Губим връзката към подсъзнанието си и "скопяваме" интуицията си.

Не е толкова важно, как ще бъде тълкуван един сън. Дали някой ще ни подскаже неговото значение или сами интуитивно ще стигнем до правилното тълкуване. Важно е, да се говори за съня. Да се приеме съня като част от живота ни. Да позволим на магията да бъде с нас дори когато бодърстваме.

Накрая искам да кажа, че всички важни неща, които са ми се случили в живота, всички ама до едно и хубави и лоши са били сънувани предварително. Като дете, не ги разбирах и не разказвах лошите сънища сутрин, "че да не вземат да се сбъднат" Но по-късно разбрах, разказвайки съня си аз мога да се подготвя за събитието, което той вещае.

Сега знам, няма магия без сънища. Ние сме част от две реалности, искаме или не. Сънищата са част от нас и живота ни.Сънищата са по-реални от колкото предполагаме...

Слушай този текст
 в аудио формат

Модератор

Добавено е аудио към тазу статия, за да е по-достъпна. Может да пуснете аудио файла по линка отгоре.

FairyTale

Струва си да се доверим на сънищата ни. Много от тях могат да ни кажат важна информация, която в забързаното ежедневие за някой от нас тя е по скоро маловажна, както и това което си видял докато спиш през нощта. Не се замисляме,че сънят е нещо окето трудно разбираме ние самите, и не обръщаме внимание. Сънят е част от живота ни, но някой не осъзнават и не разбират този факт. Интересено е тълкуването на сънища, дори е трудно понякога. Аз съм от тези които вярват в пророческите сънища, една голяма част от нещата, които ми се случиха през последните години, та до сега бяха сънувани от мен. Сънищата са и реалност бих добавила.

Enona

Нали се сещате, че все пак хората са на различно духовно ниво. За по-осъзнатите (духовните) сънищата значат нещо. Но за някои това са просто продължение на дневните им мисли.

Lanfear

Според мен си струва да се доверим на сънищата.
При мен лично много пъти са предсказвали нещата. Усещам си. Усещам кога в съня има нещо повече и вътрешността ми крещи, че нещо ще става и то става. Били са хубави неща и не толкова хубави.
Понякога усещам кога един сън е просто резултат от натрупано напрежение и не означава нищо. Често се случва да сънувам няколко сънища в една нощ. Като например вчера. Объркани сънища, притеснителни, близки до кошмари. Но ми беше напрегната вечерта, плаках. Мисля, че просто са разултат от насъбрани емоции. Поне се надявам.
Понякога като мисля, че съм сънувала нещо лошо съм чела за трик да се пуска водата и да се казва - Нека лошото от съня от тази нощ да изтече, както тече водата. И сякаш минава номера.
Трябва по-често да го правя това.
Друг път си знам,че има нещо повече в един сън.
Гледам в съновниците често. Понякога познават, друг път написаното става, но не по- начина по- който е написано.
Трудно нещо са сънищата. И даже различните символи трудно се разгадават.
Някои неща при мен знам, че е нещо хубаво. Проследила съм като сънувам определени неща какво се случва.
Лошото е, че е трудно да се избегнат събитията.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019