ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 

Последни мнения

Последни публикации

Страници1 2 ... 10
1
Здравейте Морена, бих искала да погледнете дали се очакват скоро промени около мен в личен и професионален план. В момента съм на работа с временен договор, ще ми бъде ли подновен? В личен план дали ще продължа с човека с когото съм или е по -добре да се огледам за нова връзка? Сега сме на разстояние с човека с когото съм и комуникацията ни е ограничена. Благодаря предварително за отговора
2
 Сънувах, че сякаш съм на море. Слънце грееше, облаци почти нямаше. Усещах по кожата си слънчевите лъчи. Видях брега – страхотна чиста вода. Но не влязох в нея. После се озовах в тоалетната. Исках да пикам, но не успях.
Какво значи?
3
Здравей Nom,би ли погледнала има ли чувства към мен И?Благодаря
4
Здравейте , след много бройните ми опити за създаване на връзка с бившия ми , отказах се ! , и не след дълго се появява едно друго момче , въпросът ми е ще се получи ли нещо с него вече месец си говориме ! Името му започва  с И на 24 , рождената дата 18.02.1997 и моята е 30.08.2001 ? Много ще се радвам ако някой ми каже дари е сериозен и дали тази връзка има бъдеще, преди два дена се скарахме и блокнал но дали ще ме отблокира ? Благодаря предварително 
5
Здравейте,бих искала да разбера дали връзката между сина ми и сегашната му приятелка, която е доста по -възрастна от него ще продължи дълго.Дали ще се раздели с нея и ще си намери сериозно момиче на неговата възраст? Благодаря предварително!
7
Спомням си само, че се мажех с крем за лице. Мажех и по-веждите. Имах вежди, но бяха малко по-редки.
8
петър си направил грешка с постъпката си. Хубаво е че си се извинил осъзнавайки случилото се. Не оставяй в бъдеще да те провокират отново. Така с извинението си показваш на човека че имаш желание отново да се видите.
9
Здравейте, тази сутрин сънувах че един мой колега ме води при една негова лична лекарка на преглед, като  лекарката му даде няколко листа документи, които той започна да подписва един по един с някакво подигравателно спрямо нея действие, като всеки един подпис не си приличаше един със друг, след което се събудих.
Какво ли значи този сън?
10
Здравей, Nom!

Отново бих искала да попитам за Борис. Според твоята прогноза изграждане на хубава връзка с дете между нас ще има след края на тази година, което аз очаквам с нетърпение.
Въпросът ми е дали към момента той има някакъв друг интимен, емоционален интерес, към друга жена/жени, нещо скрито, което не е на повърхността? В мен живее някаква подобна тревога, а може би това са само моите страхове...

Сърдечно благодаря!
Ro
Страници1 2 ... 10