Последни публикации
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 01, 2020, 02:05:43 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Последни публикации

Страници1 2 ... 10
1
Благодаря Тара! Ти си нашият он лайн терапевт :) !
2
Цитат на: Ariel в Октомври 31, 2020, 09:55:27 pmЗдравей Тара! Ако е разделен с жена си , но няма развод и има малко дете? И аз ли имам травма!
Има различни жизнени обстоятелства, сигурна съм ще се съгласиш с това. Показател за това дали имаш травма е това дали си нанасяш сама на себе си болка (като например: знаеш, че двама души са заедно, живеят заедно, вечерят заедно, спят заедно, но сам убеждаваш себе си, че въпреки това даден човек обича теб именно, а не съпругата си, която например му е родила второ дете преди месец да кажем, но егото ти казва "Не, той обича мен и ще изчака детето да стане на една годинка и тогава ще се разведе и тогава ще заживеем заедно", а междувременно човекът ти е казал две мили думи, но ти решаваш, че този човек е влюбен в теб и се разбирате много добре. Той просто е бил мил с теб, но ти решаваш, че понеже ти е споделил, че са се скарали с жена му един ден, той е влюбен в теб и ще зареже жена си). Друг индикатор е, дали причиняваш умишлено болка на другите. Травмите се преработват и човек върви напред и трупа жизнен опит. Всеки има собствен път за изминаване. А доколко е готов да бъде честен сам със себе си, човек сам си решава. Малко или повече всеки човек е повлиян от много фактори, като семейна история, модели на поведение на родителите, дори програмиране от телевизионните сериали. Важно е да сме съзнателни за това, което избираме за себе си и да знаем, че когато ни боли от дадена ситуация, това е сигнал, че има нещо на което трябва да се обърне внимание. Ако позволяваме на някого да ни наранява, това е сигнал за ниска самооценка. Ако пък обратното сме груби и не допускаме никого до себе си, това е сигнал, че сме били наранени и сме задържали тази болка в себе си и това определено ни пречи.
В случая не желая да давам готови отговори, бъди жизнерадостна, бъди себе си и ако ти е интересна темата прочети книгата за която писах по-горе, сама ще намериш много отговори на въпроси, които си задаваш. :)
3
Цитат на: Тара в Октомври 31, 2020, 04:43:21 pmЗдравей, Ines! Подходът ти е много правилен в случая, поздравления за което!
Искам да напиша нещо в тази връзка: Правилния подход е, когато не бързаме да се впуснем сляпо в една връзка, а си дадем време за проучване и за опознаване на другия човек и това дали имаме сходства и доколко гледаме в една посока. Когато вземем осъзнати решения, вероятността след това да страдаме е значително по-малко, а вероятността за успех съответно се увеличава многократно. Така че се радвам, че подхождаш осъзнато в случая.
Това, което бих те посъветвала в случая е да си дадеш още малко време, за да усетиш нещата по-добре. Когато има лекота, това е индикация, че това е твоят път. Това не значи, че няма да има трудности, а означава да усетиш, че това е твоят път. Успех и много любов! Усещенето ми е много добро в случая, имаш всички предпоставки да бъдеш щастлива, просто енергийното ти излъчване казва искам най-доброто за себе си :) и ще го имаш, не се съмнявай в това.
Абсолютно си права, още повече че секса е най - интензивната форма на енергиен обмен, и затова искам да си взема решение преди да се стигне дотам , т.е. преди да има риск от енергийно закачане. Освен това гледам и физическите дадености като напр. зъби - при въпросния господин кучешките зъби са много остри, което ми е като сигнал за (евентуален ) вампиризъм. Така или иначе посоките са две - искреност и взаимни чувства или тест отгоре дали съм си научила уроците и мога да премина на следващо ниво. Ще пиша какво е станало :)
4
Здравей Тара! Ако е разделен с жена си , но няма развод и има малко дете? И аз ли имам травма!
5
Сънувах, че съм сама в празна, много занемарена, мръсна и тъмна стая, с кирпичена стена, по която имаше паяжини. Видях само стената пред мен. Усетих в съня си много силно земетресение.
6
Цитат на: Тара в Октомври 27, 2020, 11:14:39 pmЗдравей, много хубави карти излизат и моето усещане за теб е такова също. Ще се справиш и ще празнувате успехите, възможно е да ти помогне човек от зодия лъв или с характеристиките на зодията - активен, властен и т.н. придвижване на нещата. Успех!
Относно втория въпрос - какво той иска - питай го директно, ако толкова ти е нужно. Отговорът ми за теб е не е важно той какво иска, а ти. Бъди умна!
Много благодаря за бързия и изчерпателен отговор. И за пожеланията- много ще ми е нужен успех, не смятам да се отказвам!Благодаря Ви!
7
Цитат на: Anjelina123 в Октомври 31, 2020, 07:00:40 pmИма си приятелка. Страх ме е, че не ме е забелязъл, страх ме е да го потърся зашото нз дали ше отвърне и после ще остана разочарована. Страх ме е да му пиша... Затова исках да хвърлим карти дали въобще ще има някакъв контакт между нас, какъвто и да е отговорът аз съм свикнала все да съм разочарованата и губещатата. Неискам да тая напразни надежди и постоянно да разглеждам профила му. Страхме е че в очите му ще съм лека жена и че той няма да отвърне. Едвали ше го видя някога повече. Все ако е убобно да видим какво ще кажат картите за него или въобше...
Карти не ти трябват, трябва ти сериозна работа над себе си! Радвай се, че ти пиша това, трябва да благодариш на Бог, че попадна на мен и в този форум, за да ти пиша това, което съм ти написала. Има си приятелка - това е вече триъгълник, тук има нужда от лечение. Хората без травми не привличат заети мъже, мъже с които по начало са невъзможни отношения или ако влязат във такива взаимоотношения само губят себе си енергийно, губят още повече от самооценката си. Това са сериозни травми за преработка. "Страх ме е, че не ме е забелязъл" - работа върху самооценката е нужна, "аз съм свикнала все да съм разочарованата и губещатата" - работа с травма "Отхвърляне". Прочети книгата, за която ти писах, само полза ще имаш  от нея. Повярвай ми - докато не отработиш нещата при теб, не встъпвай в отношения, само болка ще ти донесат. С травмите и страховете, които носиш не можеш да привлечеш партнъор за щастие, а само за отработка на страхове и блокажи. Потърси информация относно това, защо желаеш да влезеш в отношения, като трети човек. Спирам да пиша, моля се за теб да ме послушаш.

С много любов и разбиране, Тара.
8
Има си приятелка. Страх ме е, че не ме е забелязъл, страх ме е да го потърся зашото нз дали ше отвърне и после ще остана разочарована. Страх ме е да му пиша... Затова исках да хвърлим карти дали въобще ще има някакъв контакт между нас, какъвто и да е отговорът аз съм свикнала все да съм разочарованата и губещатата. Неискам да тая напразни надежди и постоянно да разглеждам профила му. Страхме е че в очите му ще съм лека жена и че той няма да отвърне. Едвали ше го видя някога повече. Все ако е убобно да видим какво ще кажат картите за него или въобше...
9
Цитат на: Anjelina123 в Октомври 31, 2020, 06:08:33 pm@Тара благодаря, много ме е страх и немога да предприема крачка към него, затова исках да знам дали ще има между нас поне писане. Както казах аз му бях пациент и нз дали той ме е забелязал като жена, дали ще предприеме нещо.
Разбирам, страх - така, сега осъзнай точно от какво се страхуваш, дай си сметка за това - признай го пред себе си. Страхът от  какво идва - от усещането ти, че можеш да бъдеш отхвърлена ли е или от това да не се получат нещата между вас, от това, че може да не те харесва или от това да откриеш, че може вече да си има партнъорка. Човек изпитва страх от нещо, което е неприятно, а тук става дума за човек, когото харесваш. Усещаш ли накъде те водя? Или това е неправилния човек и ти усещаш, че не трябва да се захващаш с тези отношения или имаш травма за преработване, кое от двете е, отговори сама на себе си. Когато имаме страхове, от всякакъв вид те привличат към нас човек, който да ни помогне да ги преодолеем т.е. той ще сбъдне най-лошите ти кошмари/страхове. Моля те, помисли сериозно върху това! Страховете трябва да бъдат отработени по един или друг начин, по-добре да ги отработиш съзнателно. В случая и да хвърля карти няма да ти харесат, затова помисли внимателно къде се крие страхът, на какво се дължи и направи всичко възможно да го отработиш. Ако решиш, можеш да пишеш отново, за да те насоча как да преработиш страха си (след като сама си дадеш сметка на какво се дължи). Има една много полезна книга, само ще я спомена Петте травми  на Л. Бурбо.
10
@Тара благодаря, много ме е страх и немога да предприема крачка към него, затова исках да знам дали ще има между нас поне писане. Както казах аз му бях пациент и нз дали той ме е забелязал като жена, дали ще предприеме нещо.
Страници1 2 ... 10

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019