Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Последни публикации

#1
Цитат на: Asito - Април 18, 2024, 12:22:56 PMНеможете да забравите парите, с които са ви излъгали ...... и това през времето не ви е донесло ползи. Опитайте да забравите. Пробвайте нещо различно :)
А как се забравят пари който ми обещаха,по скоро безкрайни лъжи и измами и обещания, когато аз съм безработна от години? 
#2
Нямам чувства към него. Ако може и друго тълкуване. Нямам проблем с емоциите. Никога не съм имала. Имам неразрешено здравословни проблеми. Нямам средства нито работа за да се погрижа за здравето си. Благодаря. 
#3
Според мен, съня показва пасивност по отношение на емоциите. Но въпреки това може да очаквате промяна или нова посока в живота си, но се нуждаете от външна насока или подкрепа. Трябва да се справите с неразрешени проблеми или спомени. Но за да се пробудите трябва да поработите върху страхове или скрите емоции. Сънуването на приятеля ви, отразява неразрешени чувства.
#4
Тази нощ съня ми е смътен. Сънувах че си лежа в едно легло със завивки и бял чаршаф, в някакво помещение. Аз незнам къде съм. Помещението е топло. Обърната съм леко надясно в леглото както си лежа. Видях фигура на една жена от миналото - висока с къса до ушите изрусена коса. Тя е лекар. Аз се бях събудила. Помещението е и затъмнено. Тя обиколи и седна до мен в лявата част на леглото. Имаше нещо като списък на лист хартия. Нещо четеше от него. Аз не помня какво. Попитам за едно старо гадже Н. - ние сме разделени вече. 

След това се събудих в къщи тази сутрин. Моля без изкопирано тълкуване. Благодаря. 
#5
Цитат на: Nom - Април 22, 2024, 05:46:31 PMИзпитание ти предстои причинено и най близките ти хора, а това няма да ти хареса. Те се стремят да ти създададт известни проблеми с цел да пропуснеш някакъв изгоден за теб шанс въпреки твоето упорство. Въпреки  това обаче те няма да попречат на бъдещите ти успехи, а ти сам ще разбереш за това какво кроят те спрямо теб. Някой иска да те провали.
Е, пак ли... :) Благодаря, Ном! Ще почакам, па ще видим :)
#6
Изпитание ти предстои причинено и най близките ти хора, а това няма да ти хареса. Те се стремят да ти създададт известни проблеми с цел да пропуснеш някакъв изгоден за теб шанс въпреки твоето упорство. Въпреки  това обаче те няма да попречат на бъдещите ти успехи, а ти сам ще разбереш за това какво кроят те спрямо теб. Някой иска да те провали. 
#7
Сънувах, че съм в университет и говоря с преподавател и колеги. След малко колегите тръгнаха, останахме аз и преподаваетла. Бях завършили семестър и ми оставаха още два семестъра, които започват след 2-3 дни. Каза ми също, че ще посещавам следвашия семестър фиктивно, просто за бройка. Вървяхме по коридор и той ми предложи да ме уреди на работа. Предполагах, че има някаква уловка. Бяхме седнали в дъното на коридора, до входната врата, а стената беше много висока и изцяло от стъкло. Отговорих му, че не искам да смесвам работата с образованието.
Успоредно с това сънувах, че съм на мисия. Този път запомних, че съм на военна мисия. Над море видях два странно изглеждащи хеликоптера, които съпровождаха друг летателен апарат с неизвестна форма. След мисията се върнах за да разбера каква е била целата, но научих, че само главнокондващите имат тази информация.

Моля разтълкувайте съня ми!
#8
Този сън означава нужда от растеж и връзка с природата или желание да внесеш повече живот и жизненост в заобикалящата те среда. Може също така да отразява грижовна ти страна и желание да разшириш или подобриш определени аспекти от живота си.
#9
Цитат на: mariasimovalazarova - Април 22, 2024, 01:06:03 AMЗдравей Ном , сънят показва, че ще започнеш някакъв проект, който е свързан с деца и от този проект ще получиш добри финанси.
Желая ти успех!
И да и не Благодаря, все пак. Аз имам представа какво означава този сън. Ще се радвам и друг да се включи с тълкуване. 
#10
Здравей Ном , сънят показва, че ще започнеш някакъв проект, който е свързан с деца и от този проект ще получиш добри финанси.
Желая ти успех!