Август 23, 2019, 02:16:15 pm

Новини:

Как да задам въпрос на форума UFOport?
Моля задавайте въпросите си точно и се старайте максимално подробно да опишете  ситуацията в която се намирате.  Всеки въпрос трябва да е добре разгърнат и подробен!
Обърнете внимание на правописа!
Въпроси зададени мързеливо и с малко текст ще се трият.


Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Август 23, 2019, 02:16:15 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Последни публикации

Страници1 2 ... 10
1
Здравейте,
От година и половина В личен план нещата не са на ниво. Дали ще има промяна в положителна пасока?
2
Здравей, @Morena ! Притеснява ме едно фирмено събиране в средата на предстоящата седмица. Проблемът е друга жена и ревност. Би ли ми гледала на карти как ще се развият нещата? Ще присъства ли въпросната жена и мъжът, към който имам интерес, как ще се държи?
3
Цитат на: Margarita123 в Август 18, 2019, 07:52:38 pmБих искала да попитам, ще имам ли ново запознанство с мъж следващият месец? Какво ме очаква в личен план?
Може ли да ми изтеглите карти за септември месец?
Благодаря предварително!
4
Не , засега нищо. Нямам никакви новини.

Чудесно. Пак е нещо. Радвам се много.
Ще се случат нещата. Малко търпение и инициатива от твоя страна.
5
Цитат на: bebeshok в Август 18, 2019, 05:01:02 pm
Цитат на: Morena в Август 18, 2019, 03:53:43 pm
Цитат на: bebeshok в Август 18, 2019, 01:11:21 pmЗдравей, @Morena,ще ми погледнеш ли и за мен за мъжа с който съм, скарахме се дали ще се сдобрим и ще успеем ли да запазим любовта си, в много трудно моменти сме. Благодаря ти предварително

Ще се сдобрите. Ще има някакъв празник вкъщи или около празник. Ще те изненада.
Да @Morena ще има рожден ден във вторник, ама така се е заинатил че грам не ми отговаря и вдига телефона, страх ме е за връзката ни наистина труден характер е той, но сега се сетих извинявай той има бивша да не мисли с нея да се сдобри на рожденният му ден притесних се изведнъж, би ли погледнала отново, при възможност
@ Morena знаеш ли какво се случи, наистина преди рождения му ден се чухме, видяхме, говорихме и уж се сдобрихме, сутринта на 20 целувки прегръдки и изведнъж вечерта точно като отивах на работа нощна нещо му стана като се видяхме, изнерви се ядоса може се без причина и каза повече да не го търся от тогава грам не се се интересува от състоянието ми, а на всичкото отгоре явно от стреса с 10 дена по рано получих кървене. Ще можеш ли да погледнеш ще покажат ли нещо картите, не ми отговаря като го търся, не цени ли поне малко мен, че ми е да имам нужда от помощ !!! Благодаря !!!
6
Не мога да тълкувам сънища. Какво се случва при теб, има ли развитие?
След няколко дни се прибирам и ще мога да гадая.
Аз успях да осъществя връзка с брат му, човекът се държи много добре. Пожела ми приятна почивка и това беше. Не е много, но пък е крачка напред, все пак се осмелих да му изпратя приятелство, пък и той сам ми писа.
7
Странен, здравейте!
Моят приятел ми каза,че иска да се разделим.Много му тежала връзката Днес се скарахме,защото говорихме за женитба,а аз казах,че искам пръстен.и така стана Според вас ще се разделим ли?Дано да не го мисли сериозно ?
8
Здравейте,
Искам да ви попитам как ще се развият нещата в личен план,нямам човек до себе си и незнам дали ще срещна подходящия човек за мен.Имах един брак (повече от 20год.)разделихме се преди 3-4 години,смених и работата ,на по хубаво място съм.Благодаря ви предварително.
9
Здравейте пиша ви за съвет относно моето щастие в семеен план.От 5 г сме заедно с мъжа ми, но нещо не ми се получават нещата с него..не се чувствам спокойна и на мястото си . Когато се събрахме си мислех,че ще се оправим и ще изляза от депресията в която се намирах,но уви не стана така,той ме подтискаше ..не намирах ласката и това което търсех.  от години си пишех с 1 друго момче което е от друг град,продължих и след това ..може да е долно ..но явно намирахме нещо един в друг..колко пъти правим планове да отида при него,все нещо става и не отивам..а с мъжа ми не се разбираме,стигали сме до конфликти и бой ..но нещата продължават..от известно време този с който пишех спря и да ме търси..преди ми кликаше на тел ..сега само пишем.От 5 г съм в този кръг ...заплашва ме че ще ме блокира ,че ще си намери друга но не прави нищо.. само говори..понякога имам беглото желание да напусна завинаги този кръг и да започна живота си сама,колкото и да ми е трудно .Моля хората които имат яснота да напишат 2 реда,ако ще и мятайки 1 карти..не знам какво да предприема .При кого е моето семейно щастие..каква е моята най добра стъка за сега ..Измъчвам се като гледам хората на моите години с дечица..търсят някакъв в живота си а аз съм в кръг.Моля помогнете
10
  Бихте ли ми казала за момче на име Димитър 02.09.89 ще се получи ли връзка за напред аз съм Рени 19.05.87 той е с тъмни очи и коса гологлав , аз съм със светли очи и  тъмна коса. Имахме интимни отношения няколко пъти и на двама ни ни беше страхотно дали ще се получи нещо по задълбочено и кога?
Страници1 2 ... 10

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019