Последни публикации
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Януари 27, 2020, 08:11:30 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Последни публикации

Страници1 2 ... 10
1
Цитат на: Еlle в Януари 26, 2020, 01:40:28 pm@Прашинка,да си седиш и чакаш да се върне с подвита опашка,без да си мръднеш пръста не излезе при моите карти.Няма друга все още,така че времето не ти е приятел.Ако го искаш,говори с него,разснете се къде сте сгрешили и двамата и как и дали може да направите нужните компромиси,това ще ти е от полза ,ако не за тази ,то за друга връзка.Другия ти вариант,да затвориш този страница и продължиш напред.Нов не ти излезе до 3мес.,твърде рано след раздяла.Опитвам се да помогна,случвало се и на мен и често в отчаянието си,съм се допитвала и до емоционално незрели хора,не знаещи и не усетили никога през живота си дълбока връзка и споделена любов,така че СЛУШАЙ СЪРЦЕТО СИ!
Изключително много Ви благодаря за отговора! Радвам се, че тук има хора, които наистина дават съвети и помагат на хора като мен да вземат правилните решения.
2
Цитат на: Nom в Януари 26, 2020, 02:42:08 pmНимф твоята чашка, показва успехи в ученето и бизнеса, който имате в семейството. Среща дългоочаквана със стар познат ти предстои. Променливи отношения с мъж, променливи чувства. Възможно е благодарение на труда Ви свързан с бизнес да направите някаква инвестиция в семейството. Майка ти без много усилия ще си възвърне сума пари, може би дадена на заем. Някакво нейно желание ще се осъщетви ненадейно, тя ще бъде щастлива от това, възможно е пътуване в бъдеще. Съветът и на двете чашки е да внимавате с харченето на пари.
Отново си много точна! Благодаря!💖
3
Не знам. Дано стане така както казваш. Голям инат е. Много съм ти благодарна!
4
@KIARA предстои ти да си вънеш изгубена сума пари или дадена на заем, в скоро време. Пътуване, кратко, което ще продължи до 4-5 дена, със служебна цел, ценена си от малко хора около  теб най вече в работата. Възможно е подобрение в любовта, някой внезапно ще ти направи впечатление и , както и ти на него. Възможно е да се влюбиш.
5
@Elle , би ли теглила и на мен карта какво ми предстои в личен план? Благодаря!
6
"Който гледа навън, сънува. Който гледа навътре, се пробужда." Карл Юнг
7
Здравейте, някой може ли да ми погледне.
Ще продължи ли връзката, която имам? Някакво недоразумение стана и сега си мълчим? Тежи ми неяснотата.

8
@Elle Не мисля, че мозъкът ми се захваща за съседа за да избягам от реалността с мъжа ми и т.н.Ако беше вид бягство щях да си мечтая за някаква любов с него, щях да въздишам като ученичка по него... От обща култура няма как човек да знае за нещото, което питам. За това прибягвам до окултното, но тук повечето все още се учат. Имаше 2-3, които знаеха за какво става дума, но вече не влизат.
9
Elle,здравей ,искам да те помоля да погледнеш и за мен .
Отношенията ми с Н.ще имат ли развитие ?Тоест,ще прераснат ли  в връзка за на пред?
10
Интимно и лично / Re: Нов мъж
Last post by Nom - Януари 26, 2020, 05:39:13 pm
Ще имате връзка заедно, ще излизате. 
Той те харесва, но дали е правилният с времето ще разбереш. Ще имате много приятни моменти заедно.
Страници1 2 ... 10

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019