ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 

Последни мнения

Условия за Регистрация


Условия за използване на сайта UFOport.com!!!

Рекламирането на каквото и да било в темите на форума  е забранено.
Регистрирането на няколко профила от един потребител не е позволено. Потребители, които имат повече от една регистрация във форума ще бъдат изтривани без предупреждение.
Не се позволява публикуването на информация, която е в нарушение с действащото законодатество на Република България.
Уважавайте останалите членове на форума. Не заплашвайте, не обиждайте, не се карайте, не дразнете и не злоупотребявайте с останалите участници във форума. След трето предупреждение, профилът ви ще бъде изтрит. 
Веднъж регистриран профилът НЕ може и няма да бъде изтрит по желание на потребителя регистрирал профил.
Постването на няколко кратки съобщения едно след друго в кратък времеви период (флъдинг) е забранено.
Не се позволява публично оповестяване на поверителна информация и снимки. Ако такова нещо бъде забелязано се блокират виновните моментално.
Разрешава се създаването на теми само ако имат смисъл и вече няма създадена подобна тема в която да можете да пишете.
Материалите, поставени във форума, са собственост на форума. Потребителите, които са поставили свои материали, нямат право да изискват тяхното изтриване или промяна.
Не злоупотребявайте с форматирането на текста и главните букви в съобщенията си и подписите. Маркирайте само важната информация.

Ние не носим отговорност за съобщенията, които се публикуват в този сайт. Ние не отговаряме и не гарантираме за точността, цялостта и полезността на нито едно съобщение и не носим отговорност за съдържанието на което и да било съобщение. Всяко едно съобщение изразява възгледите и мнението на своя автор, а не непременно тези на форума като цяло. Ако мислиш, че някое публикувано съобщение е обидно, можеш да ни уведомиш по email веднага. Ние можем да отстраняваме обидни съобщения и ще направим всичко възможно те да бъдат премахнати колкото се може по-скоро, стига да преценим, че това се налага. Използвайки нашата услуга ти се съгласяваш, че няма да използваш нашият форум, за да публикуваш материали, които не са достоверни, които са клеветнически, неточни, обидни, вулгарни, омразни, обезпокоителни, нецензурни, езически, порнографски ориентирани, заплашителни, расистки, както и такива, които нарушават спокойствието на дадена личност, или по друг начин нарушават закона. Съгласяваш се, че няма да публикуваш никакви съобщения без авторски права, освен ако последните не са собственост на теб или на този форум.

Публикуването на лични данни собствени или на трети лица е строго забранено. Включително се забранява да се публикуват  имейли и други контактни данни  в темите на форума.

Администрацията на форума има право да ограничава правата на потребителите, когато види скрита реклама или просто прецени че това е необходимо без да ги предупреждава за това . Например, когато потребителя пише неграмотно или безсмислени теми.


UFOport  е безплатен сайт за забавление в света на мистиката. 


 ufoport.com не носи никаква отговорност за вреди произтичащи от използването на този сайт каквито и да са те случайни, преки или косвени, свързани с експлоатацията, информационните материали, съдържанието или продуктите, включени в сайта.

Потребителят е отговорен, доколко ще приеме самото гадаене и темите, за измислени или на базата на реални събития. Също, читателя е длъжен да проверява информацията, а не да я приема безкритично.

Този сайт е безплатен за всички потребители.

Всеки потребител може да взима участие в темите на сайта, стига да няма ограничения от администратора. Във  връзка с това използвайки този сайт вие декларирате, че  разбирате, че на този сайт може да няма реални ясновидци, екстрасенси, магове,  хора със специални способности и гадаене.  Вие можете да получавате отговори от всеки един от участниците във форума и статусите ясновидец, шаман, маг, парапсихолог, интуиция, мъдрец и други са сложени за да е по интересно, тези статуси се определят от броят написани мнения, а не от способностите на човека.

Не препоръчваме използването на нашият сайт ако се доверявате на гадаене и не приемате написаното, като забавление. 
Използвайки сайта Вие се съгласявате да спазвате нашите условия за ползване и декларирате, че  сте прочели и разбрали нашата декларация за поверителност: https://ufoport.com/privacy-policy/ .

Използвайки този сайт вие декларирате, че разбирате, че това е сайт за забавление и всичко публикувано в него има развлекателен характер.

За публикации уронващи престижа на форума, добрия тон и за обида на потребители, такова действие ще се санкционира с изтриване на темата и забрана  на достъп до този форум.

Използвайте нашият сайт само ако сте навършили 18 години и умеете да различавате реалното от измисленото.

Приятно прекарване на UFOport !