Какво означава да сънуваш бяло разцъфнало цвете? - Съновник онлайн, тълкуване на сънища онлайн - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Януари 29, 2020, 09:17:15 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Какво означава да сънуваш бяло разцъфнало цвете?

Започната от FairyTale, Юли 15, 2019, 11:59:54 am

« назад - напред »

FairyTale

Преди време сънувах, бяло цвете в саксия.
Цветето беше орхидея наистина в съня ми, но незнам защо го сънувах. Беше пред мен, виждах го, така че можех дори да го пипна, беше красиво рацъфнало, все едно ми се усмихваше. Изглеждаше като подарък,мисля че исках да си купя орхидея, но все пак какво ли може да означава този сън?

Morena

Символ на чистота според мен. Нямаш лоши помисли и че си добър човек.

FairyTale

Бялото е цветът на успехът, на здравето, напредък в работата. Този сън всъщност @Morena е права, но съня  вещае всичко това, но акцентът тук е любовно обяснение - някой на някого ще се обясни в любов с разцъфнала бяла орхидея.

Wood Nymph

В моя сън също присъства бял елемент но беше бяла кърпа за глава. Бях на някакъв бряг, седях на пясъка и гледах морето и някой зад мен дойде ( не мога да си спомня кой, мисля че беше мъжа който харесвам, разказвала съм и друг път за него ) и ми даде бялата кърпа. Аз си я вързах на главата и продължих да гледам морето. Какво означава това?

FairyTale

Имажш нужда от спокойсвие и любов. Най накрая ще осъществиш целите си и ще получиш това което искаш и спокоен живот и любов, ще бъдеш с обичан от теб човек. @Wood Nymph

Нели

Аз сънувах , че бях вкъщи само , че навън простирах дрехи майка ми беше около мен и навсякъде беше в бяло . Спомням си , че би беше хубаво и спокойно. Какво означава моя сън според вас ?

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019