Какво означава да сънуваш мъж , който предлага връзка на жена - Съновник онлайн, тълкуване на сънища онлайн - Форум UFOport
 
Август 08, 2020, 04:31:15 am

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Август 08, 2020, 04:31:15 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Какво означава да сънуваш мъж , който предлага връзка на жена

Започната от Нели, Юли 31, 2020, 10:44:01 pm

« назад - напред »

Нели

Здравейте! Снощи сънувах един непознат мъж и една непозната жена. Сънувах , че мъжът се моли на жената да започнат сериозна връзка , но тя се двоумееше дали да му даде шанс. Аз ги гледах от страни реших си косата и тайно се надявах тя да му откаже , защото аз му бях втория вариант. Ако тя му беше отказала той щеше да ми предложи сериозна връзка и аз щях да приема . Какво според вас означава моя сън?

benji

Цитат на: Нели в Юли 31, 2020, 10:44:01 pmЗдравейте! Снощи сънувах един непознат мъж и една непозната жена. Сънувах , че мъжът се моли на жената да започнат сериозна връзка , но тя се двоумееше дали да му даде шанс. Аз ги гледах от страни реших си косата и тайно се надявах тя да му откаже , защото аз му бях втория вариант. Ако тя му беше отказала той щеше да ми предложи сериозна връзка и аз щях да приема . Какво според вас означава моя сън?
Значи, че си готова на компромиси. Спомни си гребена, с коя ръка го държеше. Спомни си килима в стаята.

Нели

Гребена го държах със дясната ръка , но не видях килим защото косата покриваше лицето ми

benji

Цитат на: Нели в Август 01, 2020, 01:12:51 pmГребена го държах със дясната ръка , но не видях килим защото косата покриваше лицето ми
Же имаш победа.

Нели


TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019