На сън да видиш параклис, какво означава? - Съновник онлайн, тълкуване на сънища онлайн - Форум UFOport
 
Юли 11, 2020, 09:26:53 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 11, 2020, 09:26:53 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

На сън да видиш параклис, какво означава?

Започната от Nom, Ноември 14, 2019, 11:31:18 am

« назад - напред »

Nom

В този сън, който преди време сънувах, но не помня кога седя пред малък параклис, който не приличаше на другите църкви. Не е голям, има дръвета около него, и жилищни сгради, мисля че в двора на болница се намира. Само,че времето е изключително приятно, дори се чуват гласовете на птиците , има зеленина и слънце. А аз все едно чаках някого там. Благодаря на всеки отзовал се с тълкуване на този сън! 
Не го свързвам с нищо съня.

Activis

По принцип параклиса е на хубаво. Не знам от кога е този сън, защото той за онзи период е показвал, че след всичко лошо ще дойде нещо хубаво. Явно в период, в който не си имала работа и след това е излезнало нещо.

Nom

Не е само лошия период, с проблемите в работата при мен,  този период е и в момента. От скоро е съня имам чувството, че се намирам в период на изчистване с помощта от горе и  лошото свързано със здравето. Това е параклис открит миналата година в двора на болницата където съм оперирана, имам реалното чувство, че ми предстои реално с очите си да видя това място. Мисля че скоро ще завърши всичко и с работата и със здравето.  Струва ми се че съня е знак на духовна помощ за справяне с всичко.

Activis

Еми работата, нали някаква жена ти е плятила и всичко е добре. Говоря общо аз за съня. Но дадох пример с работата. След всички тревоги ще дойде нещо добро.

Nom

Този сън означава че най накрая, в живота ми ще се появят стойностни хора и приятели. Те първа предстоят успехи и радостни моменти.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019