Сънувах, че имам свое работно място! - Съновник онлайн, тълкуване на сънища онлайн - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Септември 30, 2020, 10:24:25 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Сънувах, че имам свое работно място!

Започната от Nom, Декември 08, 2019, 07:03:05 pm

« назад - напред »

Nom

Сънувах обзаведена стая, а аз се намирам точно пред един от прозорците, светло е в стаята, а на прозореца може би имаше пердета, но тънки. Имаше от лявата ми страна момиче, искаше да ми помага, имаше маса дори принтер, тя ми казваше кое къде е, мисля че за мен имаше компютър за  работа, но не преносим, а по скоро стационарен. Момичето също имаше свое място, което ясно помня. Виждах и него. 
Какво ли може да означава този сън?

Morena

Според мен е пророчески. Прекалено е буквален.
Чакам да се похвалиш с нова работа.

Activis

Съня ти Ном не е пророчески за работа. Съня показва, че трябва да си по- сдържана в споделянето на проблемите си с хора, които не познаваш.. Съня показва, че може да имаш моментно стъписване, ако ти се отворят някакви работи свързани с теб. В съня прозореца и помагането от страна на момичето играят роля за теб. В реалността, не знам дали ще се случи, защото и ти знаеш, че не всеки сън показва нещо. Но тук показва, сбъдване на мечта и успех в любовта. Другото нещо, което съня казва е че опитите за откриване на изстината не дават успех, а в реалноста при теб е точно така. Това е, което мога да кажа.

Nom

@Activis сбъднатата мечта, която спомена е мечтата за намиране на работа. Тамвсеки ще има свое работно място, ще бъде няколко момичета, но още в самото начало помощ ще има точно от едно от момичетата. Тя ще ми помага, когато започна за да ми е полесно. Аз съм предпазлива, но ми се струва че този сън е свързан точно  с намиране на работа, кога времето ще покаже!

Activis

Аз ти казах, какъв е. Ти го приеми, както решиш. Гледай и детайлите в съня, а не главното само.

Enona

На мен ми прилича на "гладна кокошка, просо сънува". Сънят е смесица от постоянните мисли, които въртиш за предишната ти работа и желанието ти да си намериш нещо подобно, но с по-приветлива атмосфера.

Nom

Счетоводителката на старата ми фирма,  казваше "Една врата се затваря, един прозорец се отваря". Прозорецът в съня е символ на нова или нови възможности, успехи в любовта. Именно на новото работно място ще се появи любовта.

Wood Nymph

Nom, много пъти си ми помагала и си ми давала точни и ясни насоки. За мен сънят също е пророчески, Морена много правилно ти е написала. Позволих си да попитам картите дали ще си намериш скоро работа от която да си доволна. Излезе работно място точно като това което си сънувала ти. Като срок ми излезе от 3 до 6 месеца. Не е близо, но според мен ще дойде. Мисли позитивно! :)

Nom

@Wood Nymph благодаря, надявам се да е скоро, а не мога да разчитам на хобито си. Безработна съм от година и 8 месеца. Благодаря, освен да чакам друго не ми остава. Прегръдки от мен!

Nom

Благодаря безкрайно на всички, отзовали се с тъкуване на тои сън, времето наистина ще покаже всико свързано с работа и работно място.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019