Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Юни 25, 2019, 09:00:58 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Сънувах,че искам да викам!

Започната от Nom, Януари 09, 2019, 07:12:12 pm

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Nom

На  скоро сънувах този сън.
Бях в една друга къща където съм израстнала, а там сега живеят родителите ми, само името ми е на табелката на вратата. Кухнята е светла, има нови мебели като маса за столова, и малък разтегателен диван. Спомням си в съня,че исках да викам по някого, и споменавах обидни думи към брат си, може би в яда си. Но не съм била ядосана в този сън на нито един от родителите си, баща ми дори ми говореше шеговито. Не ме плаши такъв сън, надявам се да е за добро.

Activis

@Nom последно време се чудя, защо публикуваш стари сънища, а не ги публикуваш след като са сънувани. Честото сънуване едва ли показва нещо важно. Въпросът, ако се сънува рядко и се появи нещо.. Мисля, че за себе си усещаш дали съня ти значи нещо важно за теб.

Nom

@Activis има един момент, в кото като публикувам сън след като е сънуван той не се тълкува. Това не ме притеснява,че не всеки може, а и понякога не помня сънищата си след като съм ги сънувала.

Enona

Няма кой да ти ги разтълкува @Nom. Останах с впечатление, че само ти тълкуваш сънищата

Activis

Няма нищо. Важно е да се публикува навреме. Защото от преди време няма смисъл.

Nom

Позволявам си да тълкувам собствения си сън. Този сън според мен означава,че нечия тайна скоро ще бъде разкрита напълно. съня вещае някаква новина която сънувалият ще научи в близко бъдеще.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019