Сънувах,че съм отишла на лекар! - Съновник онлайн, тълкуване на сънища онлайн - Форум UFOport
 
Юли 11, 2020, 08:29:48 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 11, 2020, 08:29:48 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Сънувах,че съм отишла на лекар!

Започната от Nom, Ноември 21, 2018, 04:59:34 pm

« назад - напред »

Nom

Здравейте,
Сънувах и помня смътно че съм в стая, светла, която трябва да е лекарски кабинет.
Не помня с кого съм говорила, проблемът е стар и е от преди операцията, беше жена.
Аз носех със себе си мокри кърпички, спомням си в разговора се спомена, хормонален проблем, който имах преди операцията, а и тогава бях с терапия  за него. Спомням си че ми казаха да си направя, това за което е бил проблема.
Смисъл изследване, за това с което съм имала проблем. Мисля,че трябваше да купувам презервативи, или да намеря, но аз не успях.  Помня в помещението имаше прозорец, беше светло. Надявам се този сън да е за добро, но  ме плаши.


Saira

@Nom ,здравей! За мен твоите сънища са вследствие от стреса,който си преживяла с операцията и престоя ти в болницата.Моля те намери начин да се отървеш от това нещо,за да ти се успокои съзнанието и да нямаш повече такива сънища.Ако знаеш ритуали за изчистване на стрес и страх ги направи,ако не- то потърси хора ,вещи в тази област,но моля те не се оставяй!
Сънищата не са предвестник на бъдещи събития,затова не търси тълкуване.

Nom

Здравей, @... ,
Благодаря ти, от сърце. Операцията  си е стрес за всеки, който е преживявал оперативна намеса, не същото чувствах за 10 дневен престой в болницата, чувствах се добре . Стрес ми носи липсата на работа, липсата на комуникация със следящият ме лекар след операцията която е директор на болницата, а аз имам много сънища свързани с нея. Искам да споделя,че все още не мога да разбера  резултати от изследвания за който се притеснявам и са от май месец. Знам че висока изрусена  жена над 50, с къса коса, лекар иска да ми помогне за мой  стар здравословен проблем, но само до това. С нея не съм разговаряла  за това, не е казвала нищо, за  това и другото което е , аз  нямам следене от лекар след излизането ми от болница. Добре съм,  благодаря ти, хубава вечер!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019