Сънувах избори още през април 2017 г. - Съновник онлайн, тълкуване на сънища онлайн - Форум UFOport
 
Юли 11, 2020, 08:45:35 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 11, 2020, 08:45:35 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Сънувах избори още през април 2017 г.

Започната от mail_11, Ноември 21, 2018, 08:37:42 pm

« назад - напред »

mail_11

Скъпи участници от форума, цитирам съня, който съм сънувала април 2017 г. , който пресъздава реални събития, дълго време го търсих.Сънувах тълпите от хора, които викат ОСТАВКА. Може да прочетет по-долу това, което съм написала през 2017 г., сега остава само резултата от изборите да видим :)
Явно имам ясновидски способности, вече сънувах наводненията в германия през лятото, сега и изборите.
Който гледа телевизия може да си направи равносметка, но съня е доста точен!
Очаквам вашите отзиви!
Между другото установих,че няма търсене във форума, което явно не е нужно на другите, но на мен ми отне 40  минути да търся в историята ми темата на съня...
Цитат на: mail_11 в Април 09, 2017, 09:00:27 am
Здравейте, моля запазите този сън с оглед на това, че част от самият сън да представлява реални събития.
Описвам сънят 1 към 1, без да имам пристрастия!
Сънувах две големи морски вълни - приличащи на цунами, които заливат хората, след това целият град е мокър, но не са били толкова разрушителни, там където отивам аз е сухо - в Спортната зала на града (там се преброяват резултатите от изборите), отивам да гласувам.
В сънят ми има нови избори за парламент, но начина на провеждането не е както преди, гласувам за хора- за конкретни личности, а не за парии. За моят град избирам печелившия номер 2  - жена в червен цвят е името, няма да казвам имена.
Говоря с друг човек, в един момент разбирам,че разликата между двете най-големи политически сили е повече от 30 %  3 или 4 часа преди края на изборите в полза на партията, която сега загуби изборите с малка разлика.
Резултатът беше над 70-75% в полза на едната партия - губеща сега, а другата имаше малко над 40%. Сънувам,че се нареждам на опашка, много голяма опашка и ми е странно, защото никога не е имало толкова желаещи да гласуват.
Моля някой да разтълкува сънят ми, беше много ясен.

Activis

От самото начало се знаеше, че това правителство трудно ще изкара цял мандат. А и изборите се паодправят. Но това ще им е края. Затова още не пускат кокала, че знаят,че никога повече няма да са на власт. Отностно това не смятам, че тези сънища са въз основа на нещата, които гледаш по телевизията и са ти останали в съзнанието.

mail_11

Това е сън, който е бил преди повече от година, когато обстановката е била спокойна. Аз съм сънувала съвсем реално бъдеще , мислех че ще е интересно за форума. Що се отнася до това кой какво е предполагсл - това е друга тема, а аз съм сънувала изборите  и изборния резултат. Времето ще покаже.

Activis

Дано се сбъдне. Това правителство разсипа народа. Изцезжда му и последния лев.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019