Сънувах че сънувам - Съновник онлайн, тълкуване на сънища онлайн - Форум UFOport
 
Юли 04, 2020, 04:26:58 am

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 04, 2020, 04:26:58 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Сънувах че сънувам

Започната от Нели, Май 29, 2020, 10:22:59 pm

« назад - напред »

Нели

Здравейте! Сънувах , че сънувам странен сън  , който беше много реален. Беше нощно време и си легнах , обаче не можех да заспя. Започнах да усещам някакво присъствие хвана ме страх и замръзнах на място. Усетих , че това е само сън и се събудих на сън , обаче не можех да мръдна , но видях кракът ми да виси във въздуха , сякаш невидима сила го е повдигнал вместо мен. Не можех да мръдна. От самото напрежение ме стягаха гърдите. Пак се усетих че сънувам и този път наистина се събудих ? Какво според вас означава моя сън?

Странен

Това е проникване в друга реалност не е проскто сън. Не означава нищо повече, освен че сте били там.

Тара

Цитат на: Странен в Май 30, 2020, 12:50:21 pmТова е проникване в друга реалност не е проскто сън. Не означава нищо повече, освен че сте били там.
Съгласна съм с теб, Странен, само че ми се струва, че докато е пътешествала насам-натам с астралното си тяло, физическото и тяло се е събудило преди астралното да успее да се завърне/да се напъха изцяло във физическото тяло и затова е станало това с крака. Много смешно ми стана като си го представих. На мен ми се е случвало астралното ми тяло буквално да се бухне с все сила във физическото и така се събудих като направо си ме заболя корема от това внезапно и стремително завръщане, беше започнало тъкмо земетресение точно тогава и беше посред нощ. Аз така и не излязох на улицата, а помедитирах, изпратих любов към Гая и легнах да си доспя. :)

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019