Сънувах чинка си - Съновник онлайн, тълкуване на сънища онлайн - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 25, 2020, 11:29:57 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Сънувах чинка си

Започната от Stoqnka, Декември 06, 2019, 11:45:22 am

« назад - напред »

Stoqnka

Здравейте сънувах чинка ми,бях на село при тяхната къщА,и тя ме събуждаше да ставам да не закаснея за работа,станах аз и племенника ми малкия бягаше и говореше нещо гледахме го през прозореца, и дядо ми който е починал сънувах,че прибираше конете от паша,единия беше доста див?

Stoqnka

Ще може ли някой да ми отговори

Activis

Трябва да разберете, че щом не е отговорино, значи никой няма мнение по въпроса или ще бъде отговорено, когато има някой възможност. Стига с тия подканвания!!

Stoqnka

Аctivis: Вие не можете да ми кажат в колко да пиша и какво,най колтурно питам,не подканвам никой!!! Нямате право да се месите!!!!

Activis

Ама ти нещо хич не си ме разбрала от това,което казах. Културно подканвате викаш. Зящо да нямам право? Отговори ми на този въпрос! Много станахте мрънкачите нещо. Странен много ви е разпуснал.

Първо пояснете на хората, какво е чинка. Не всеки знае диалекта ви.

Stoqnka

Спрете да се заяждате!Няма да се занимавам с вас!Като не знаете какви е чинка не се месете!И гледам,че само вие мрънкате и говорите да спрем,че кой си ти!?!?!?

Activis

Аз съм си аз. Ми сигурно и други не знаят, затова не ви отговарят. Чинка е вид птица, ама едва ли сте сънували точно такова. Ми има правила тука на този форум, ама явно не сте ги чела и вие.

Nom

Авторката на съня, се стреми към щастие и любов в живота. Ще ес отървеш @Stoqnka т някакво задължение, но и ще откажеш помощ в трудна ситуация, а помощта ще ти е необходима. Ще намериш много нови житейския удоволствия, дори нова любов.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019