Сънувах езеро и огромен крокодил - Съновник онлайн, тълкуване на сънища онлайн - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Май 28, 2020, 03:06:15 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Сънувах езеро и огромен крокодил

Започната от Djuli, Май 22, 2020, 03:59:51 am

« назад - напред »

Djuli

Здравейте! Тази нощ сънувах, че с един приятел стоим на улицата и си говорим, а отстрани имаше много голямо езеро, беше като язовир. Докато си разговаряхме, видях че във водата плува нещо огромно - когато на моменти гърба му се показваше на повърхността, изглеждаше като кит. Изведнъж то удари по повърхността с опашката си, и като разплиска вода навсякъде, ме измокри цялата. Тогава дойде един човек и каза, че ще хвърли бомба в езерото, за да го укроти, и като хвърли бомбата, повечето вода излезе навън, и много ясно се виждаше дъното. Тогава видях, че животното не е било кит, а огромен крокодил, който беше като упоен...лежеше по гръб неподвижен и корема му се виждаше под водата. Дойдоха една двойка момче и момиче, и момичето влезе в езерото, приближи се до крокодила и го докосна, за да провери дали е жив :)
Какво ли означава този сън?

Странен

 Крокодила е мъж, на позиции който може да те нападне по всяко време неочаквано. Но нападението като чели не е само върху теб. Под нападение нямам предвид точно физически да ти се нахвърли, а просто да те ощети по някакъв начин. Но хубавото е втората част на съня. Той не е бил опоен, а хипнотизиран според мен. Точно такова поведение имат рептили и риби, изпадат в транс, когато ги обърнеш с корема нагоре. Скрития ти враг е обезоръжен, той неможе да те нападне.  Човека, който е хвърлил бомбата го е въвел в състояние, което го е зашеметило. Т.е. Имаш силен враг, който е елиминиран и то с помощта на твой приятел или по-скоро скрит обожател.

Djuli

Странен, страхотно тълкуване! Поради естеството на работата ми, и най - вече това, че проявявам твърдост и характер, имам поне 2/3-ма влиятелни врагове,които само чакат удобен момент да ме нападнат. Не мога да предотвратя атака, но поне зная откъде могат да дойдат ударите. Благодаря ти!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019