Сънувах говорещ гарван - Съновник онлайн, тълкуване на сънища онлайн - Форум UFOport
 
Юли 04, 2020, 12:29:51 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 04, 2020, 12:29:51 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Сънувах говорещ гарван

Започната от CrystalHeart, Май 20, 2020, 04:10:35 pm

« назад - напред »

CrystalHeart

Сънувах, че съм седнала на пейка и зад гърба ми на облегалката има черен говорещ гарван, който ме караше да сключа договор с него, обещавайки ми най-различни неща от типа на вечен живот(другите предложения не ги помня), аз чувствах страх и не знам защо имах чувството, че е демон и тръгнах да бягам левитирайки, но ми беше изключително трудно да се движа, онова нещо се смееше и сякаш беше сигурно, че ще се върна, аз опитах да се свържа с мой познат, който е от една църква, но ми беше изключително трудно, накрая видях на улицата  едни хора с библии, които ме питаха кой съм и какво искам, задаваха ми провокативни въпроси, а на мене ми се плачеше, изведнъж се върнах на същото място, където беше гарванът, но на негово място имаше една много възрастна жена азиатка, която всъщност беше самият гарван. Беше като администратор на козметично студио уж и някаква моя позната влезе за процедура в стаята. Азиатката се смееше и ми каза:"Ето виж, че другите ще получат всички блага, не искаш ли отново да погледнеш менюто?" И ми подаде меню с най-различни сиренца като всяко беше еквивалент на нещо, но аз не взех менюто и се събудих с изключително неприятно чувство, че сякаш съм била преследвана от зла сила. ДОста често сънувам такива страхотии. Някой може ли да ми помогне с тълкуването на съня?

CrystalHeart

След ден-два ми се случи странна случка с птица в реалността, но тя не беше гарван.

Тара

CrystalHeart, ти сама си се досетила какво си сънувала, поискай защита преди да заспиш, всяка нощ моли за защита (и в други теми съм писала помоли за защита 24 часа Архангел Михаил).

CrystalHeart


TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019