Сънувах кораба Радецки и капитани, които се борят с буря в морето - Съновник онлайн, тълкуване на сънища онлайн - Форум UFOport
 
Юли 04, 2020, 11:50:21 am

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 04, 2020, 11:50:21 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Сънувах кораба Радецки и капитани, които се борят с буря в морето

Започната от Djuli, Май 25, 2020, 01:49:52 am

« назад - напред »

Djuli

Здравейте, тъкмо заспах сега и сънувам, че се намирам на пристанище. Към мен приближаваха много кораби и сякаш виждах лицата на капитаните им отблизо - те се бореха с големи вълни, защото имаше буря в морето. Водата ги заливаше с голяма сила,но те смело управляваха корабите си и устояваха на напористите вълни. Изведнъж пред мен се изправи много голям и дълъг кораб с черен корпус и бяла палуба, водата го потопи напълно и той изчезна под повърхността й, но след минута - две изплува с такава сила,че се обърна със задната част към мен. На гърба му с големи букви пишеше: Радецки. След това се видях в един огромен плувен басейн,на стълбичките седяха мъж и жена и мъжът ми каза: Ако те е страх, по - добре не влизай вътре, защото е много дълбоко!
А аз нищо не му отговорих, влезнах в басейна и започнах да плувам.

benji

Притеснена си, страхуваш се за бъдещето си. Този сън показва страховете те ти. Разчиташ на мъже да ти помагат за да се справиш с трудни и страшни ситуации. Те ти помагат смело, но сами рискуват много. Около теб има няколко мъже. Силни. Рискуващи. Ти осъзнаваш женската си сила и умееш да ги манипулираш. Страхуваш се, но не позволяваш на страха да промени плановете ти. Ако рискуваш, винаги го правиш разумно като преценяваш възможностите за успех и провал.

Djuli


TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019