Сънувах нещо реално и объркано - Съновник онлайн, тълкуване на сънища онлайн - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Февруари 26, 2020, 05:55:09 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Сънувах нещо реално и объркано

Започната от Мон, Октомври 10, 2019, 09:39:25 am

« назад - напред »

Мон

Здравейте! Днес сънувах нещо по-различно и някак си объркано. Не помня с кое започна съня ми,но се сещам по спомени. Сънувам,че съм в някаква сграда и съм на вратата и говоря с някой -беше мъж. А тая сграда беше май моето общежитие не си спомням. Имах връзка с мъж по-стар от мен с 15 години. Стоях отпред пред вратата на сградата и говорех с него той поиска да се видим. Аз влязох вътре и започнах да вървя и през това време говоря с него. И му казвам а разбрах те какъв човек си щом искаш да зарежа учението. И до там приключи всичко с него. Затворихме си телефоните. И като спряхме да говорим аз веднага се обадих на друг мъж и това беше гаджето ми. И той вика приготви ли чеиза зя сватбата ни. Аз нищо не му отговорих. Бях близо до вратата да влеза. После сънувам мой стар приятел от детството с които бяхме неразделни. И в реалността не бяхме гаджета. Той вече май го няма и в България. Не знам де. Бяхме май в столовата на общежитието. Не си спомням точно,но около нас имаше жени и те си мислеха че сме гаджета. И се радваха за мен,че най-сетне съм си намерила гадже. Излязохме навън и тръгнахме на някъде. Не помня точно къде. Но до мястото,където бяхме влезли стоеше баба му и не беше удовлетворена от това,че сме се видяли. И нещо му говореше,но той не я слушаше беше заслепен от мен да се лигавим и смеем.
А този приятел ми се е случвало да го сънувам,но бяхме в моя град. А сега го сънувам,че не сме в моя град. И последното,което ми се присъни е че бях в къща и имаше някакво дете. Не знам дали го познавам или не. Но то беше болно от няква алергия и кашляше. И доктора май беше  каза,че може да се задуши и да получи клинична смърт. А детето не бе реално. Изглеждаше малко и като плюшена играчка. Ами те го държаха и го навеждаха главата надолу да се отхрачва,беше във въздуха го хванали. Не си спомням точно,но тези сънища ми се появиха. Бяха не много свързани. Но аз съм объркана и уплашена едновременно. Не знам какво означават сънищата-за добро ли е или пък за лошо . Беше всичко толкоз реално 😱
Надявам се,че ще ми отговорите. Благодаря Ви!

IvaM

Видиш ли в съня си сграда, значи ще имаш важна промяна в живота си, ако е висока може да значи и че ще се задомите. Присъни ли ви се възрастен мъж, това е знак, че ще придобиете ценни умения и ще имате възможност да обогатите знанията си, но ако е непознат мъж очаквайте промени, които ще настъпят по-бързо отколкото предполагате. Присъни ли ви се, че се обаждате по телефона, това е знак, че общуването с близките и семейството ви куца, но чеиз в съня също означава че имаш прекалено много изисквания в любовта. Страх ви е да не изгубите вниманието на Мъжа с което сте. Мисля, че той е по голям от вас с доста години и това ви притеснява малко. Имаш ли чеиз в съня си, означава че имаш прекалено много изисквания в любовта. Била си близо до вратата и щом се колебаеш да влезеш значи че още се колебаеш за мъжа с който сте. Пиеш ли, ядеш или се веселиш с приятели в съня си, значи в реалността очаквай неприятности, проблеми, кавги. Вашата баба е притеснена че сте нямали добъри гаджета, защото до сега сте имали само лоши според нея, а сега се тревожи да не се чуствате самотна. Според вас сте намерили точния човек но сте притеснена много. Видиш ли насън къщата си, но е по-различна, чакай изненади от деца или роднини. Ако сънуваш недоносено дете ил идребно, значи че някоя твоя добра идея или намерение няма да се осъществят според желанията ти, нещо в плановете ти ще се обърка. Болното дете сигнализира предстоят проблеми, но са го вдига ли на раце в такива случаи почти винаги става дума за търсене на духовност, което може да е свързано с преодоляването на тези премеждия който в момента имате.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019